Parempaa energianhallintaa

Adven tarjoaa energiapalveluja ja -ratkaisuja, jotka kasvattavat yrityksesi arvoa.

Adven on johtava räätälöityjä ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja ja kaukolämpöä toimittava energiayritys. Toimitamme asiakkaidemme energiatuotteet luotettavasti, kustannustehokkaasti ja ympäristövaikutukset minimoiden.

Tuotteitamme ovat mm. teollisuushöyry ja -kylmä, lämpö, jäähdytysratkaisut, kaasu sekä muut asiakkaan kokonaisenergiaratkaisun edellyttämät tuotteet. Teknisissä ratkaisuissamme sovellamme aina asiakkaalle parhaiten soveltuvaa teknologiaa ja polttoaineita.

Asiakkaitamme ovat mm. teollisuus, kauppa- ja palvelusektori, julkinen ja kunnallinen sektori, kaukolämmön kuluttajat. Johtamisjärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 – laatusertifikaatin, ISO 14001 –ympäristösertifikaatin ja OHSAS 18001 – työterveys- ja turvallisuussertifikaatin mukaisesti.

Advenin omistaa AMP Capital ja Infracapital. AMP Capitalilla on 25 vuoden kokemus sijoittamisesta, ja se on eräs kokeneimpia globaaliin infrastruktuuriin keskittyviä varainhoitoyrityksiä. Infracapital on johtava eurooppalainen infrastruktuurisijoittaja, jota hallinnoi M&G Investment Management.

 


Kiinnostuitko?

Täytä tietosi, ja otamme sinuun pian yhteyttä!

Mainostoimisto Mediataivas