Meistä

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.  

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Liikevaihtomme on 216 meur ja taseen loppusumma 800 meur. Meillä on lähes 40 vuoden kokemus ja palveluksessamme on yli 400 ammattilaista. Operoimme yli 300 energialaitosta, joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on 1900 MW.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

                                                            Tilaa Advenin uutiskirje

 

 

Kattava palveluverkosto

Adven toimii maiden laajuisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Erittäin kattava palveluverkostomme, laajalla alueella sijaitsevat laitoksemme sekä 24/7 etävalvonta varmistavat korkean palvelukyvykkyyden ja toiminnan luotettavuuden kaikkialla.

Olemme sitoutunut ja asiakaskeskeinen kumppani

Meille tärkeintä on tarjota luotettavaa ja vastuullista, kustannustehokasta ja asiantuntevaa energia-alan palvelua, joka edistää asiakkaidemme toimintaa ja auttaa yrityksiä keskittymään omaan liiketoimintaansa.

Toimintamme periaatteet

 Asiakaskeskeisyys     Sitoutuminen       Tuloksellisuus       Kunnioittaminen

liikevaihto-icon.png

  216 M€

Liikevaihto

 

 

henkilosto-icon.png

400+

Energia-alan ammattilaista 

Energy plant.png

 300+

Laitosta toiminnassa

Balance sheet_white.png

  800M€

    Taseen loppusumma

Capacity_white.png

  ~1900 MW

Laitosten kokonaisteho

Cardon footprint

 -39%

pienempi hiilijalanjälki 8 vuodessa

 


Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!