Toimintaperiaatteemme

 

Visio

OLEMME HALUTUIN ENERGIAKUMPPANI

Visiomme on olla halutuin energiakumppani. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa, sekä turvallisuuden ja varmuuden siitä, että he ovat tehneet oikean ratkaisun valitessaan Advenin energiakumppanikseen.

Tarjoamme asiakkaillemme toimialan parhaan osaamisen, parhaat asiantuntijat sekä parhaat, hintakilpailukykyiset ratkaisut.

Missio

RATKAISEMME ASIAKKAIDEMME ENERGIATARPEET KESTÄVÄSTI, TEHOKKAASTI JA LUOTETTAVASTI

Missiomme on yksinkertainen: työskentelemme kellonympäri taataksemme katkeamattoman energiatarjonnan, joka palvelee asiakkaitamme tehokkaasti ja kestävästi.

Vastuullisuus: Käytämme liiketoimintastrategiamme mukaisesti teknologioita ja polttoaineita, joiden ympäristövaikutukset ovat vähäiset. Rakennamme kestäviä ratkaisuja ja vältämme resurssien hukkakäyttöä.

Tehokkuus: Toteutamme asiakkaidemme energiaratkaisut tehokkaasti hyödyntäen alan johtavia ratkaisuja sekä noudattaen yhteisiä prosesseja ja toimintaperiaatteita. Pidämme kiinni korkeasta laadusta ja valitsemme aina parhaat kumppanit energiahankkeiden toteutukseen. Näin toimien täytämme asiakkaidemme tarpeet yhteisten sopimusten mukaisesti.

Luotettavuus: Keskeinen, asiakkaidemme meille asettama toimintaedellytys on energiatoimitusten luotettavuus. Päämäärämme on toteuttaa asiakkaidemme energiaratkaisu, päivittäinen palvelu ja energiantuotanto siten, että voimme varmistaa energian toimitusten luotettavuuden kaikissa tilanteissa. 

 

Toimintamme arvot

 

                  Asiakaskeskeisyys.png            Sitoutuminen.png

                          Asiakaskeskeisyys                      Sitoutuminen

 

                        Tuloksellisuus.png              Kunnioittaminen.png

                              Tuloksellisuus                       Kunnioittaminen                    

 

Asiakaskeskeisyys

Etsimme asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla tavalla soveltuvia energiaratkaisuja. Huomioimme asiakkaidemme odotukset ja vaatimukset ratkaisuehdotusta laatiessamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös aina parhaan asiakaskokemuksen kaikissa kohtaamispisteissä. 

Sitoutuminen

Sitoudumme asiakkaidemme tarpeisiin investoinnein ja tarjoamalla pitkän aikavälin sopimusmalleja sekä jatkuvaa toiminnan kehittämistä. Me advenilaiset olemme sitoutuneita arvoihimme, visioomme, ja tavoitteisiimme, ja pyrimme omassa työssämme parhaalla tavalla saavuttamaan yhteiset tavoitteemme.

Tuloksellisuus

Tähtäämme kaikissa toiminnoissamme tuloshakuisuuteen ja meillä on korkea tahtotila jatkuvasti parantaa asiakkaidemme energia- ja kustannustehokkuutta. Teemme työmme huolellisesti ja tarkasti. Olemme tavoitehakuisia ja seuraamme yhteisten tavoitteidemme toteutumista tiiviisti asiakkaidemme kanssa.  

Kunnioittaminen

Kunnioitamme asiakkaitamme, kumppaneitamme ja henkilöstöämme noudattamalla ja valvomalla yleisesti tunnustettuja eettisiä käytäntöjä. Kunnioitamme kestävän kehityksen periaatteita ja ympäristöarvoja ympäristömyötäisillä energiaratkaisuilla ja suosimalla uusiutuvia polttoaineita. Pidämme sen minkä olemme luvanneet, emmekä tingi korkeasta laadusta tai aikatauluista. 


Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!