Analysointi ja suunnittelu -lähtökohtana asiakastarpeen ja kokonaiskuvan ymmärtäminen

Luota osaamiseemme. Me tarjoamme yrityksesi käyttöön parhaat asiantuntijat, jotka pureutuvat prosesseihisi, löytävät kipupisteet, ratkovat haasteita ja suunnittelevat tarpeisiisi sopivan kustannustehokkaan energiaratkaisun.

Analysointi ja suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan prosessien ja toiminnan ymmärtämisestä sekä kokonaisuuden hahmottamisesta. Syy, miksi pureudumme ensin aina kokonaisuuteen, on yksinkertainen – se johtaa parhaaseen lopputulokseen asiakkaan kannalta.

Kokonaisymmärryksen ansiosta emme ratko vain yksittäisiä ongelmia, vaan selvitämme mahdolliset kipupisteet perusteellisesti. Näin pystymme tunnistamaan kustannustehokkuutta parantavat mahdollisuudet parhaalla tavalla ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet syvällisesti.

Kustannustehokkuus muodostuu monessa tapauksessa energiansäästöstä. Analysointi ja suunnittelu auttaa ymmärtämään asiakkaan ydinprosessia ja löytämään ne pisteet, joissa pystymme ottamaan energiaa talteen ja kierrättämään sen uudelleen käyttöön, jolloin pienennämme kokonaisinvestointitarvetta.  

Asiantuntijatiimi avain onnistumiseen

Jokainen advenilainen on alansa ammattilainen. Yhtiöstämme löytyy laajaa ymmärrystä hyvin erilaisista prosesseista, olipa kyse metsäteollisuudesta, kemianteollisuudesta, elintarviketeollisuudesta tai muusta teollisuuden alasta.

Yhä useammin teollisuusyrityksen säästöpotentiaali löytyy järkevämmästä vesien käytöstä. Viime vuosina erilaiset vesitehokkuusratkaisut ovat nousseet Advenin osaamisen kulmakiveksi, perinteisen energia-alan osaamisen rinnalle. 

Kustannustehokkaita energiaratkaisuja

Asiantuntijuutemme ja osaamisemme yli 500 toteutetusta energiaratkaisusta luovat vankan pohjan erilaisten asiakastarpeiden ymmärtämiselle ja laadukkaan toteutuksen suunnittelulle.

Huippuasiantuntijoista koostuva konseptitiimimme räätälöi ratkaisun asiakastarpeen mukaan. Emme ole sidottuja yhteenkään teknologiaan, sillä emme ole perinteinen laite- tai teknologiatoimittaja. Suunnittelemme kustannustehokkaan energiaratkaisun erilaisista testatuista elementeistä ja rakennamme niistä toimintaanne parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

 

Katso seuraavaksi:

  Rakentaminen ja investointi