Käyttö ja kunnossapito -vastaamme energiantuotannosta ja laitoksen toiminnasta, sinä energian käytöstä

Erittäin kattava palveluverkostomme, laajalla alueella sijaitsevat energialaitokseksemme sekä 24/7 etävalvonta varmistavat korkean palvelukyvykkyyden ja toiminnan luotettavuuden kaikkialla.

Mikäli häiriötilanne ilmenee, käyttö ja kunnossapito reagoi sitäkin nopeammin – etäyhteyden avulla tai paikan päällä. 

Käytön ja kunnossapidon osa-alueita:

  • Ennakoiva ja kustannustehokas jatkuva käyttö ja kunnossapito
  • 24/7 keskitetty valvonta ja häiriötilanteiden hallinta
  • Asiakastarpeiden tunnistaminen ja yhteistyön kehittäminen

 

Ennakoiva ja kustannustehokas käyttötoiminta

Käyttö ja kunnossapito vastaa energialaitosten päivittäisestä toiminnasta ja reagoi välittömästi muuttuviin tilanteisiin. Organisaatiomme ja palveluverkostomme ovat maan laajuisia ja lähellä sijaitsevien laitostemme ansiosta olemme myös aina lähellä asiakasta.

Vastaamme energialaitoksen toiminnasta ja polttoainehankinnoista sekä huolehdimme, että asiakkaan energiantuotanto pysyy kustannustehokkaana. Tämä tarkoittaa energiantuotannon jatkuvaa optimointia sekä ennakoivaa kunnossapitoa ja huoltoa. 

Laitoskäyttäjämme tuntevat asiakkaan prosessin läpikotaisin ja ovat erittäin hyvin sisällä heidän toiminnassaan ja tuotannossaan. Heidän työssään on tärkeintä, että laitos tuottaa energiaa edullisesti, tasaisesti ja hyvällä laadulla.

24/7 keskitetty valvonta ja häiriötilanteisiin reagoiminen

Kaikki kohteemme on kytketty moderniin etävalvontajärjestelmään, ja Advenin 24/7 miehitetty valvomo tarkkailee energialaitosten toimintaa ja prosesseja vuorokauden jokaisena hetkenä, vuoden jokaisena päivänä.

Kaikki häiriötilanteet tulevat keskusvalvomon tietoon ja pystymme hoitamaan lähes 70% kaikista hälytyksistä suoraan keskusvalvomosta käsin. Mikäli häiriötilannetta ei pystytä kuittaamaan valvomosta, ammattilaisemme saapuu paikan päälle selvittämään tilanteen ja korjaamaan ongelman. Olipa yrityksesi missä päin tahansa, saamme ammattilaisen paikan päälle alle tunnissa selvittämään tilanteen.

Kehitytään yhdessä yrityksesi tarpeiden mukaan

Meille tärkeää on kehittää yhteistyötämme samalla, kun yrityksenne toiminta kehittyy. Ymmärrämme, että pitkän asiakassuhteen aikana tarpeet voivat muuttua, ja siksi me Advenilla olemmekin valmiit reagoimaan uusiin tarpeisiin ja muuttuviin tilanteisiin.

Tuntemalla tuotantonne prosessit ja toimintatavat voimme tarjota aina uusia ratkaisuja, jotka edistävät energiatehokkuuttanne vieläkin paremmin.

Me huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat sen, minkä ovat tilanneet. Kun me hoidamme kaiken olennaisen, yrityksenne ei tarvitse vastata muusta kuin itse energian käytöstä – helppoa ja huoletonta!

 

Tuotantolaitteiston uudelleensijoittaminen

Kaikissa projekteissamme huolehdimme myös tuotantolaitteidemme mahdollisesta uudelleensijoittamisesta. Mikäli sopimuskauden aikana tapahtuisi ratkaisevia muutoksia, tai asiakassuhteemme päättymisen jälkeen tarpeenne eivät enää vaadi tiettyä laitettamme, me uudelleensijoitamme sen. Laitteemme eivät päädy romuraudaksi vaan aina uusiokäyttöön.

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä