Rakentaminen ja investointi -älä sijoita omaa pääomaasi, me investoimme puolestasi

Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksellesi juuri oikean kokonaisuuden, joka täyttää yrityksesi energiantarpeet ja -tavoitteet.

Seisomme energiaratkaisumme takana sataprosenttisesti – jopa niin, että olemme valmiit kantamaan projektiin liittyvät riskit.

Advenin toimintamallissa me investoimme tarvittavan pääoman asiakkaan energiaratkaisuun ja toteutamme koko projektin. Asiakkaamme saa luotettavan energiapalvelun sekä taloudellisen hyödyn investoinnistamme. Sopimus kanssamme tuottaa säästöä ensimmäisestä päivästä lähtien.

Energiapalvelut taseen ulkopuolisia sijoituksia

Investoidessanne itse omaan tuotantoonne, sijoitus rasittaa yrityksenne tasetta joko lainana tai velkana.  Advenin toimintamalli tarjoaa vaihtoehdon, joka näkyy taseen ulkopuolisena eränä. Kyseessä on siis puhtaasti kuluerä, joka näkyy tuloslaskelmassa. Miltä tällainen ratkaisu kuulostaisi?

Miten yrityksesi kantaa energiantuotantoon liittyvät riskit?

Kun yritys vastaa omasta energiantuotannostaan itse, siihen liittyy riskejä, jotka on hyvä huomioida. Tyypillisimpiä riskejä ovat aikataulu- ja kustannusriskit sekä teknologiariskit uutta hanketta tehtäessä. Haluatteko varmasti kantaa nämä kaikki itse? Tuottoa sijoituksellenne saatte todennäköisesti vasta selvästi myöhemmässä vaiheessa.

Sen lisäksi, että rahoitamme energiaratkaisun, huolehdimme myös kohteen edellyttämistä luvista, kohteen rakennuttamisesta tai olemassa olevan kohteen modernisoinnista.

Projektipäällikkömme vastaavat vuosittain kymmenistä projekteista. He toimivat tiiviissä yhteistyössä kanssasi ja huolehtivat rakennusprojektin pienimmistäkin yksityiskohdista.

Toteutetaan yrityksesi energiaratkaisu yhdessä: ennakoiduissa kustannuksissa ja suunnitellussa aikataulussa!

 

 

 

Katso seuraavaksi:

  Käyttö ja kunnossapito