Adven Recovery - vahvaa asiantuntijakumppanuutta kiertotalouden edistämiseen

Adven Recovery tarjoaa kiertotaloutta edistäviä ratkaisuja runsaasti vettä käyttäville teollisuuden toimijoille. Höyryn käyttöä on mahdollista vähentää lähes 40%, levitettävän lietteen määrää voidaan pienentää jopa 90% ja oman tuotannon sivujakeena syntyvästä kaurankuoresta voidaan tehdä energiaa.

Tarkastelemme asiakkaan tuotantoprosessia kokonaisvaltaisesti, jolloin avautuu uusia mahdollisuuksia tehostaa energian- ja veden käyttöä merkittävästi.  Tutustu erilaisiin palveluihin ja toteutuksiin!

                          Lue lisää Recovery eli kiertotalousratkaisun konseptoinnista

 

Haasteita vesi- ja energiatehokkuuden parantamisessa? Tutustu tarkemmin metsä-, massa- ja paperiteollisuuden case esimerkkiin erilaisista kiertotalousratkaisuista ja niiden hyödyistä!

Lämpöenergian talteenotto 

Tehostamalla teollisuuden energiankäyttöä myös tuotantolaitosten kilpailukyky paranee. Advenin kiertotalouden asiantuntijat räätälöivät ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi. Lämpöenergian tehokas talteenotto tarjoaa selkeitä kustannussäästöjä ja edistää kestävien arvojen toteutumista.

Suljetut vesikierrot ja raaka-aineiden talteenotto 

Veden käytön tehostaminen on teollisuuden toimijoille merkittävä kannattavuutta ja vastuullisuutta edistävä tekijä. Adven auttaa yrityksiä vesiriskien tunnistamisessa ja hallinnassa sekä veden uudelleenkäytössä.

Teollisuusprosesseissa syntyy myös paljon hyödyntämiskelpoisia raaka-aineita, jotka voidaan jalostaa arvokkaaksi resurssiksi. Adven auttaa raaka-aineiden talteenotolla yritystäsi luomaan kustannussäästöjä ja jopa uutta liiketoimintaa.

Edistyksellinen jätevesien käsittely syntypaikalla

Yhä useampi yritys pohtii uusia keinoja jätevesiensä käsittelyyn. Rejektivesien käsittely on tyypillinen haaste myös biokaasulaitoksissa. Adven tarjoaa jätevesien käsittelyyn ratkaisuja, jotka ovat kestäviä ja tuovat turvallisuutta ja ennustettavuutta.


Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!