Recovery eli kiertotalousratkaisun suunnittelu ja konseptointi

Teollisuusprosessin kokonaisvaltainen tarkastelu on avain tekijä onnistuneelle kiertotalousratkaisulle. Prosessista voidaan löytää usein synergioita, kun energia- ja vesiratkaisut suunnitellaan yhdessä.

Räätälöidyt ratkaisut eri teollisuuden alojen tarpeisiin voidaan koostaa kokonaisprosessin erilaisista yksittäisistä osista. Teknologia yksittäisille prosessien osille on yleensä tunnettu ja testattu, mutta prosessien yhdistäminen parhaalla mahdollisessa tavalla vaatii huolellista suunnittelua. Kiertotalousratkaisun konsepti suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, ja tästä syystä toteutetaan usein pilottihankkeita, jotta löydetään paras mahdollinen yhdistelmä ja oikeat prosessi- ja käyttöparametrit.

Advenin kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa vesi- ja energiaratkaisut tarkastellaan yhdessä ja jopa yhdistetään materiaalien kierrätykseen, mahdollistaa parhaan lopputuloksen projektille. Tapauskohtaisessa ja ratkaisukeskeisessä konseptisuunnittelussa otetaan huomioon jokaisen asiakkaan ja prosessin erityispiirteet.

Luotamme kumppanuusmalliin, jossa ajantasaisimmat kiertotalousratkaisut etsitään yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi koko ketjun hallinta konseptisuunnittelusta projektin toteutukseen ja luotettavaan operointiin tuottaa arvoa asiakkaillemme pienentyneillä kustannuksilla ja ympäristövaikutuksilla. Näiden kautta autamme asiakkaitamme saavuttamaan johtoaseman heidän alallaan.

Katso myös:

Recovery-ratkaisun konseptointi: miten prosessi etenee?

 

Hanki ajankohtaista tietoa erilaisista mahdollisuuksista tehokkaaseen vesien ja energian kierrätykseen. Lataa itsellesi whitepaper -sisältö aiheena “Tailored solutions for effective water and energy recovery”.

Lataa whitepaper tästä

 

Lämpöenergian talteenotto

Suljetut vesikierrot ja raaka-aineiden talteenotto

Edistyksellinen jätevesien käsittely syntypaikalla