5 painavaa syytä valita Advenin geoenergia

Kiinteistösi muuttaminen ympäristöä säästävämmäksi luo etua yritykselle, ihmisille ja planeetallemme. Listasimme viisi painavaa syytä, miksi valita Advenin geoenergia.

1.  Ennustettavat ja läpinäkyvät energiakustannukset

Geoenergiaratkaisun energiakustannukset ovat ennustettavammat verrattuna muihin energiaratkaisuihin. Geoenergian hinta ei ole sidottu minkään fossiilisen polttoaineen markkinahintaan, mikä tekee kustannuksista läpinäkyvät koko sopimuskaudelle. Energiakustannuksia voidaan laskea ensimmäisestä päivästä lähtien.

2.  Vastuullisuus: geoenergia on tehokas tapa vähentää CO2 päästöjä

Uusiutuva geoenergia on vähäpäästöinen energiamuoto, mikä auttaa ohjaamaan kiinteistösi kohti vihreämpää tulevaisuutta. Geoenergiaratkaisut vähentävät huomattavasti hiilijalanjälkeä ja kiinteistöt on mahdollista muuttaa jopa täysin hiilineutraaleiksi. Uusiutuva geoenergia tukee vastuullisuusarvoja ja -tekoja ja viestii ympäristöystävällistä yritysmielikuvaa myös asiakkaillesi ja muille sidosryhmillesi.

3.  Omavaraisuus ja parempi energiatehokkuus

Geoenergia tarkoittaa omavaraisuutta energiantuotannossa: energia on aina tuotettu paikallisesti oman kiinteistön läheisyydessä. Geokaivot porataan kallioperään, mitä toimii kuin akku: kesällä varastoitunut lämpö hyödynnetään talven lämmityskaudella. Paikallisesti tuotettu geoenergia parantaa huomattavasti kiinteistön energiatehokkuutta.

4. Huolettomuus: Adven huolehtii investoinnista ja laitoksen operoinnista

Energy as a Service – toimintamallissamme asiakkaan ei tarvitse tehdä itse investointeja energiaratkaisuun tai rakentaa geoenergiakenttää. Adven rakentaa, omistaa ja operoi ratkaisuja sekä kehittää niitä. Tämä sisältää myös 24/7 laitoksen etävalvonnan ja -automaation.

5.  Kiinteistön arvon nousu

Kiinteistösijoittajat ja -omistajat ovat enenevissä määrin kiinnostuneista energiatehokkaista ratkaisuista ja vihreistä arvoista. Geoenergia tekee kiinteistöistä houkuttelevampia ei ainoastaan investoijille ja mahdollisille vuokralaisille, mutta myös vierailijoille ja asiakkaille. Se auttaa kiinteistöjä saamaan vihreän kiinteistön sertifikaatteja ja korkeampia LEED sertifikaattitasoja (LEED, BREEAM).

 

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan, miten voisimme auttaa kiinteistösi energiaratkaisun päivityksessä, ota yhteyttä meihin jo tänään! 

Ota yhteyttä