Vihreämpää lämmitystä ja viilennystä kauppakeskuksiin

Kauppakeskukset ovat erinomaisia kohteita geoenergialle. Kauppakeskusten energiatarve on suhteellisen suuri ja ne tarjoavat yleensä hyvät puitteet geoenergiatoteutukselle.

”Kauppakeskusten liikepaikat ovat suhteellisen isoja. Geoenergiakaivot voidaan sijoittaa pysäköintialueiden alle tai parkkihalleihin. Uudiskohteissa geoenergiakaivot voidaan sijoittaa ennen kauppakeskuksen rakentamista siten, että ne jäävät kokonaan kauppakeskuksen alle”, Advenin liiketoimintajohtaja Timo Koljonen sanoo.

Geoenergia on vähäpäästöinen ja nykyaikainen energiamuoto, jonka avulla kauppakeskusten toimintaa voidaan viedä vihreämpään suuntaan. Geoenergian avulla voidaan myös vaikuttaa kiinteistön arvoon ja kasvattaa yrittäjien kiinnostusta ympäristömyötäisiä liiketiloja kohtaan.

”Geoenergia sopii erityisen hyvin kauppakeskuksiin suuren energiatarpeen vuoksi. Kävijämäärät ovat suuret ja kauppakeskuksissa pitää olla rakennusmääräysten määrittämä ilmanvaihto. Energiaa kuluu paljon niin lämmitykseen kuin viilennykseenkin, jolloin myös ratkaisun ympäristömyötäisyys korostuu”. Päivittäistavarakauppojen kylmälaitteiden tuottama lauhdelämpö voidaan useimmiten hyödyntää myös kiinteistön lämmityksessä.

Advenin energiaratkaisu on aina kokonaispalvelu

Advenin geoenergiapalvelu on kustannustehokas ratkaisu niin kiinteistön omistajalle kuin kiinteistössä toimiville yrityksillekin.

”Me emme myy laitteistoja, vaan huolehdimme kokonaisinvestoinnista kaikkine vastuineen, ja toimitamme energiaa palveluna. Käytännössä rakennutamme energiatoteutuksen geoenergiakaivoineen ja energiakeskuksineen asiakkaan kiinteistöön, ja teemme heidän kanssaan energiantoimitussopimuksen”.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää geoenergiaratkaisusta kauppakeskukseesi!

Ota yhteyttä

Jaa