Geoenergiaa eli maalämpöä suurkiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen

Geoenergia eli maalämpö on maahan varastoitunutta auringon energiaa, jota saadaan kallioperästä ja maan pintakerroksesta. Uusiutuva geoenergia mahdollistaa ekologisen, vakaan ja taloudellisesti kannattavan lämmitys- ja viilennysratkaisun. Energiakustannukset ovat paremmin ennustettavissa verrattuna muihin energiaratkaisuihin ja kiinteistösi hiilijalanjälki pienenee merkittävästi.

Adven on edelläkävijä suurkiinteistöjen, kuten esimerkiksi kauppakeskusten, logistiikkakeskusten ja matkailukeskusten geoenergiaratkaisujen toteuttamisessa. Tutustu tarkemmin uusiutuvan geoenergian mahdollisuuksiin ja hyötyihin!

 

 

Ota energiakustannukset haltuun

Kun valitset kiinteistösi lämpö- ja viilennysenergian toimittajaksesi Advenin, voit huoletta nauttia ympäristöä säästävistä ja miellyttävistä olosuhteista - ilman tarvetta sijoittaa omaa pääomaasi energiantuotantoon.

Kasvata kiinteistösi arvoa. Adven tekee siitä helppoa.

Advenin ekologiset geoenergia eli maalämpöratkaisut tarjoavat helpon tavan kasvattaa kiinteistösi arvoa ilman merkittäviä investointeja.

Vihreä, hiilineutraali maalämpö

 Adven auttaa siirtymään hiilineutraalin lämmityksen- ja viilennyksen käyttöön. Uskomme, että kestävä kehitys tuo kasvua, ja niin uskovat myös monet sidosryhmäsi. Haluatko pitää heidät tyytyväisinä? Voimme auttaa.


Kiinnostuitko?

Täytä yhteystietosi, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Bonsky