Hiilineutraalia energiaa

Tiedät jo varmaan, että asiakkailla on vahvoja mielipiteitä ilmastonmuutoksen torjunnasta. He muuttavat jo elämäntapaansa tekemällä ympäristöystävällisempiä valintoja ja valitsevat todennäköisemmin palveluntarjoajia, asuntoja ja jopa kauppoja, jotka jakavat samat arvot ja osoittavat olevansa huolissaan ilmastonmuutoksesta.

Kasvavaa kiinnostusta kestävyyttä kohtaan

Kestävän kehityksen merkitys kasvaa nopeasti kiinteistösektorilla. Sijoittajat ovat yhä vastuullisempia ja kiinnostuneempia lisäämään salkkuunsa ympäristöystävällisempiä kiinteistöjä.

Päätöksentekijät ja lainsäätäjät välittävät selvästi päästöjen vähentämisestä. Energiamääräykset tiukentuvat kaikilla teollisuudenaloilla, ja asuminen on yksi tärkeimmistä osa-alueista, joilla edellytetään päästövähennyksiä.

Adven helpottaa muutosta

Kiinteistön päivittäminen uudenaikaisilla ja energiatehokkailla lämpö- ja jäähdytysratkaisuilla auttaa noudattamaan lukuisia energiaan liittyviä säännöksiä ja saamaan ympäristösertifiointeja.

Adven auttaa yrityksiä alkuun matkalla kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Teemme raskaan työn puolestasi: analysoimme energiatarpeesi, löydämme parhaat mahdolliset ratkaisut, huolehdimme hankintakuluista, rakennamme tuotantolaitoksen ja hoidamme sitä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Voimmeko auttaa? Ota meihin yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä

Bonsky