Vipuvoimaa toiminta- ja ylläpito­asiantunte­muksestamme

Meillä on tarvittava asiantuntemus, kanavat ja resurssit pitämään yrityksesi energian tuotanto ajan tasalla.

Laitosten toiminnan ja ylläpidon hoitaminen on Advenin erikoisalaa.

Meillä on laaja asiakaskunta suurella alueella: huolehdimme lukuisten eri voima- ja lämpölaitosten toiminnasta ja ylläpidosta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Miten hyödyt ulkoistamisesta?

Tehokas ja kokenut käyttö-, huolto- ja ylläpitoryhmämme huolehtii laitoksenne pyörittämisestä. Tapahtuu mitä tahansa, me olemme vastuussa siitä, että kaikki toimii. Sinun ei tarvitse enää murehtia ajan tai rahan menettämisestä tuotantokatkosten takia – riski on meidän.

Turvaa laitoksesi kellon ympäri

Valvomme voimalaitoksen toimintaa ympärivuorokautisen etävalvonnan avulla. Konerikon tai vian sattuessa löydämme ongelman nopeasti, ja ammattilainen korjaa sen käden käänteessä joko paikan päällä tai koneiden välisen yhteyden kautta. Tietoliikenneyhteytemme kuuluvat Suomen turvallisimpien yhteyksien joukkoon, joten tietosi ovat meillä aina turvassa.

Tiedämme kaiken tällaisten laitosten toiminnasta. Vahva etävalvontajärjestelmämme vähentää huomattavasti odottamattomien tapahtumien riskiä.

Kun me hoidamme laitosta, se ei vie yrityksen resursseja, ja olet vapaa sijoittamaan oman liiketoimintasi kehittämiseen!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa yritystäsi!

Esa Aarnio
VP, Business Development
Esa Aarnio
Bonsky