Ura Advenilla

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.  

Adven on voimakkaasti kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Työllistämme yli 400 energia-alan ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Kasvun vauhdittamana etsimme jatkuvasti joukkoomme sekä teknisen että kaupallisen alan ammattilaisia ja tulevaisuuden kykyjä. 

Etsimme kehittäjiä, optimoijia ja propellihattuja; osaajia, jotka haluavat kehittää tekemistämme ja prosessejamme jatkuvasti. Se vaatii paitsi intoa ja innovatiivisuutta, myös pitkäjänteisyyttä ja tavoitteellisuutta. 

Meillä et jää paikoillesi

 

“Olemme asettaneet Advenilla kolme konsernin prioriteettia ja yksi niistä on se, että haluamme olla maailman parhaita liiketoiminnassamme, ja tämä ei tapahdu ilman parhaita ihmisiä,” Jyrki Vainionpää, CEO Adven Group.

Jokainen advenilainen on yrityksellemme sijoitus, jonka arvoa haluamme kasvattaa. Haluamme, varmistaa, että asiantuntijuutesi kehittyy jatkuvasti. Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa.

Lue lisää advenilaisista ja heidän erilaisista urapoluistaan:

 

 

Hanna Liukkonen
VP, Human Resources
Hanna Liukkonen