Ura Advenilla

 

”Kasvua ja kehitystä”

Adven on voimakkaasti kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Työllistämme yli 300 energia-alan ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Kasvun vauhdittamana etsimme jatkuvasti joukkoomme sekä teknisen että kaupallisen alan ammattilaisia ja tulevaisuuden kykyjä. 

Etsimme kehittäjiä, optimoijia ja propellihattuja; osaajia, jotka haluavat kehittää tekemistämme ja prosessejamme jatkuvasti. Se vaatii paitsi intoa ja innovatiivisuutta, myös pitkäjänteisyyttä ja tavoitteellisuutta. 

”Viemme asiakasta eteenpäin”

Jokainen advenilainen työskentelee asiakkaan onnistumisen puolesta, oli hänen tehtävänsä suoraan asiakasrajapinnassa tai tukijoukoissa. Olemme energia-alan edelläkävijä, jonka ratkaisut ovat laitetoimittajista, teknologioista tai polttoaineista riippumattomia. Etsimme edistyksellisen sekä toimivaksi todetun ratkaisun, joka parhaiten sopii asiakkaan prosessiin ja tilanteeseen sekä kytkeydymme tiiviisti osaksi asiakkaan prosessia. Toteutamme tämän kaiken palveluna: asiakkaan ei tarvitse itse investoida energiatoteutukseen ja pääomia vapautuu asiakkaan oman ydintoimintansa kehittämiseen.   

Advenin toiminnan ytimessä ja meidän kaikkien ensisijaisena tavoitteenamme on laitoksiemme toimitusvarmuus. Energiapalvelun katkeamaton ja häiriötön toimitus on kriittistä asiakkaamme tuotannolle. Advenilla työskentelee kaikin tavoin ”älykäs käyttöorganisaatio”: automatisoimme rutiiniprosesseja, hyödynnämme laitostemme käytössä etävalvontaa, koulutamme henkilöstöämme ja optimoimme laitostemme käyttöä jatkuvasti. Asiantuntijamme seuraavat myös tarkasti alan lainsäädäntöä ja säännöksiä ja ovat jatkuvasti perillä niihin liittyvistä vaatimuksista.

”Meillä et jää paikoillesi”

Jokainen advenilainen on yrityksellemme sijoitus, jonka arvoa haluamme kasvattaa. Haluamme, varmistaa, että asiantuntijuutesi kehittyy jatkuvasti. Tuloshakuinen asenne yhdistää meitä. Kannustamme kaikkia omaan oivallukseen, ja uskomme tekijöihimme vahvasti. Tämä tuo mukanaan sekä vapautta että vastuuta. Advenilaisilla on rohkeus kokeilla ja oppia.

 

Lue lisää advenilaisista ja heidän erilaisista urapoluistaan:

 

Viikko Advenilla - katso video

Projektipäällikkö Lasse Aitamaan matkassa: “Advenissa mut saa syttymään se, että Adven on erittäin ympäristötietoinen. Advenissa pyritään edistämään ympäristöystävällisyyttä ja hiilijalanjäljen pienentämistä. Ihmiset saavat myös todella paljon vastuuta omassa tekemisessään."

 

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.