Kesätyöpaikat 2020

Kesä tulevaisuuden energiaratkaisujen parissa

Advenin kesätyöhaku 2020 on käynnistynyt ja haemme kesätyöntekijöitä tuotantoalueillemme sekä Advenin pääkonttorille Vantaalle.

Tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin etsimme kesätyöntekijöitä Uudenmaan, Kaakkois-Suomen ja Länsi-Suomen tuotantoalueille. Ilmoitathan hakulomakkeella, millä alueella haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Vantaan pääkonttorille etsimme kesätyöntekijöitä kunnossapitojärjestelmän ja energiadatan pariin sekä markkinointiin.

Vuoden 2020 kesätyönhaku on käynnissä 18.2 asti. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Tutustu tarkemmin tehtäviin:

Kesätyöpaikat Uudenmaan, Kaakkois-Suomen ja Länsi-Suomen tuotantoalueille

Avoimet tehtävät Aviapolis, Vantaa:

Kesätyöntekijä kunnossapitojärjestelmän pariin

Kesätyöntekijä energiadatan pariin

Marketing Trainee pääkonttorillemme Vantaalle

 

Millaista on kesätyö Advenilla?

 

”Kesätyö antoi minulle laajasti ymmärrystä erilaisten lämpölaitosten operatiivisesta toiminnasta. Sain myös monipuolisen kuvan kaukolämmön jakelun tulevaisuuden ratkaisuista. Opin tuotannon työntekijöiltä paljon käytännön työtehtäviä sekä työturvallisuuden käytäntöjä töiden suorittamiseksi.”

Lue Matin tarina ”Kesätyö Advenin tuotanto-organisaatiossa”, ja katso myös vinkkejä kesätyönhakuun.

 

Adven yrityksenä

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.  

Adven on voimakkaasti kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Työllistämme lähes 400 energia-alan ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Kasvun vauhdittamana etsimme jatkuvasti joukkoomme sekä teknisen että kaupallisen alan ammattilaisia ja tulevaisuuden kykyjä. Tutustu lisää tästä

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.  Haluamme olla mukana tarjoamassa nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta mielekkään sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

 

Mitä kaikkea Advenilla tapahtuu? Kurkista tuoreimpiin uutisiin ja artikkeleihin.

Ajankohtaista Advenilla