Kesätyöpaikat 2019

Kesätyöntekijäksi tulevaisuuden energiaratkaisujen pariin

Kesätyöhaku 2019 on käynnistynyt ja haemme nyt kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin sekä Vantaan pääkonttorille henkilöä Production Analyst -tehtävään. Etsimme yli 18 vuotiaita, esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelijoita, joilla on intoa oppia uutta ja työskennellä omatoimisesti monipuolisten tehtävien parissa.

Tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin etsimme kesätyöntekijöitä Uudenmaan, Länsi-Suomen, Kaakkois-Suomen ja Pohjois-Suomen sekä Kauttuan tuotantoalueille. Ilmoitathan hakulomakkeella, millä alueella haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Data Analyst -tehtävässä työskentelet Vantaan pääkonttorilla.

Vuoden 2019 kesätyönhaku on käynnissä 28.2 asti. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten tartu tilaisuuteen jo tänään!

 

Tutustu tarkemmin tehtäviin:

Tehtävät tuotannossa ja kunnossapidossa

 

Production Analyst Vantaan pääkonttorille

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.  Haluamme olla mukana tarjoamassa nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta mielekkään sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

 

Millaista kesätyö on Advenilla?

Lue Tuomaksen kokemuksista  

 

Adven yrityksenä

Ajankohtaista Advenilla

 

Tiesitkö?

Adven on omalla sitoumuksellaan mukana Itämeren suojelutyössä. Itämeren pahimpia ongelmia on rehevöityminen, joka johtuu siitä, että veteen päätyy liikaa typpeä ja fosforia. Olemme antaneet Baltic Sea Action Groupille sitoumuksen, jonka tavoitteena on lisätä ravinteiden talteenoton merkitystä teollisuuden energia- ja vesitehokkuusratkaisujen toteutuksissa.