Uratarinoita Advenilla

 

”Olemme yhdessä menestyvä yhteisö”

Advenilla pääset kehittämään ja kasvamaan yrityksen mukana. Äänesi ei huku koneiston rattaisiin, vaan pääset vaikuttamaan aidosti omaan työhösi ja tekemisen kehittämiseen. Haluamme varmistaa, että asiantuntijuutesi kehittyy yrityksen mukana. Autamme myös toisiamme onnistumaan. Jaamme haasteet ja tuemme toisiamme niiden selättämisessä. Apua on aina tarjolla, ja sitä on helppo pyytää asiantuntevilta ja alaansa seuraavilta kollegoilta.

 

Tutustu työntekijöihimme ja heidän erilaisiin urapolkuihinsa Advenilla. 

 

Viikko Advenilla 

Projektipäällikkö Lasse Aitamaa

Projektipäällikkö Lasse Aitamaan matkassa: “Advenissa mut saa syttymään se, että Adven on erittäin ympäristötietoinen. Advenissa pyritään edistämään ympäristöystävällisyyttä ja hiilijalanjäljen pienentämistä. Ihmiset saavat myös todella paljon vastuuta omassa tekemisessään."

 

Lämpölaitoskäyttäjä Janne Lappalainen

Lämpölaitoskäyttäjä Janne Lappalainen: “Advenissa työnantajana on parasta se, että Adven tarjoaa työntekijöille huomattavan vapauden tehdä itsenäisiä päätöksiä. Se tuo tietenkin mukanaan vastuuta, mutta vastuu motivoi tekemään oikeita päätöksiä.”

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu yli 120 ammattilaisesta, jotka vastaavat laitoksistamme ja kehittävät toimintoja.  Etsimme jatkuvasti joukkoomme innokkaita tekijöitä, kuten Janne!