Käytönvalvoja Juhani Koskinen

"Haastavassa ja lähes alati muuttuvassa tilanteessa usealla eri laitoksella ei kahta samanlaista työpäivää vastaan tule". 

                                         - Juhani Koskinen, Käytönvalvoja/Huoltomestari

Juhanin ura alkoi Advenilla, kun vanha työnantaja meni konkurssiin ja silloisen Länsi-Uudenmaan käyttöpäällikkö soitti ja kysyi, mikäli hän olisi kiinnostunut Advenin tarjoamasta mahdollisuudesta. Juhani otti haasteen vastaan Genencorin Hangon laitoksen käytönvalvojana.

Muutaman vuoden jälkeen hän sai ylennyksen huoltomestariksi ja samalla siirtyi Länsi-Suomen alueelle, kuitenkin edelleen vastaten Genencorin laitoksen käytönvalvonnasta. Viimeisimpänä Juhani aloitti Advenin kannustamana ylikonemestarin koulutusohjelman.

”Työ on hyvin itsenäistä ja vapaata sekä antaa mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Haastavassa ja lähes alati muuttuvassa tilanteessa usealla eri laitoksella ei kahta samanlaista työpäivää vastaan tule, eli ”tylsyys” ei ainakaan pääse iskemään.”

”Luottamus työntekijän ja työnantajan välillä on hyvä ja joustoa löytyy molempiin suuntiin. Työkaverit ja esimiehet ovat ammattitaitoisia ja muutenkin ihmisiä, joiden kanssa on helppo tulla toimeen.”

”Työvälineet ovat nykyaikaisia ja varsinkin mekaanisessa kunnossapidossa tarvittavat työkalut on saanut hankkia ilman turhia ”vääntöjä” suuntaan tai toiseen. Työturvallisuuteen panostetaan ja kaikkia turvavarusteita on saatavilla tai hankittavissa oman harkinnan mukaan.”

Mikä tekee Advenista sinulle hyvän työpaikan?

-   Nykyaikaiset työkalut

-   Hyvät edut sekä kilpailukykyinen palkka

-   Mahdollisuus kehittää ja kehittyä

-   Uusien teknologioiden käyttö energian tuotannossa

 

Hanna Liukkonen
VP, Human Resources