Käyttöpäällikkö Antti Koski

Parasta työssäni on tietty vapaus tehdä asioita ja vastata suuremmista kokonaisuuksista.” 

                                                                               - Antti Koski, Käyttöpäällikkö 

Antti kuuluu Advenin yli sadasta ammattilaisesta koostuvaan käyttöorganisaatioon, jonka tehtävänä on varmistaa, että Advenin omistamat ja operoimat energialaitokset palvelevat asiakkaan tuotantoprosessia moitteetta. Antti työskentelee Advenin Seinäjoen yksikössä, mutta suuren osan työajastaan hän viettää asiakkaidensa luona, yhteistyöpalavereissa ja laitosten toimintaa seuraten.

”Käyttöorganisaatiossa huolehdimme laitostemme kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta ja varmistamme, että asiakkaan energiantuotanto pysyy kustannustehokkaana. Seuraan tiiviisti laitosten hyötysuhteita ja pyrin jatkuvasti optimoimaan kustannuksia.”

”Me käyttöpäälliköt olemme sellaisia joka paikan höyliä: tiedämme vähän joka asiasta jotakin. Tärkeintä on kuitenkin pysytellä asiakasta lähellä, joten asioin paljon suoraan asiakkaiden kanssa, ja teen myös monipuolista yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.”

”Parasta työssäni on tietty vapaus tehdä asioita ja vastata suuremmista kokonaisuuksista. Haluan saada työhöni sellaista kehittämisen meininkiä ja asettaa maaleja tulevaisuuteen. Haluan olla koko ajan selvillä missä mennään, ja missä pitäisi olla.”

Mikä tekee Advenista sinulle hyvän työpaikan? 

-   Työnkuva on hyvin monipuolinen

-   Uusia haasteita tulee vastaan joka päivä

Hanna Liukkonen
VP, Human Resources