Käyttöpäällikön asiantuntijuus tuottaa hyötyä asiakkuuden koko kaarelle

Advenin käyttöpäällikkö Antti Koski kehittää uutta asiakkaidensa hyväksi koko sopimuskauden ajan. Monipuolinen energia-alan asiantuntija näkee asiakaslaitosten toiminnassa jatkuvasti uusia kehittämisen mahdollisuuksia. 

Advenin käyttöpäällikkö Antti Koski tuntee erilaiset kattilatyypit, lämpöpumput ja niiden huoltoon vaikuttavat tekijät. Hän on asiantuntija myös laitteiston kunnon arvioinnissa ja mittaustekniikoissa.

Advenin laitoksissa tuotetaan tyypillisesti höyryä tai lämpöä erityyppisillä kattiloilla ja lämpöpumpuilla. Myös kylmä- ja viilennyspalvelut kuuluvat ratkaisuihin. Jokainen energiaratkaisu konseptoidaan alusta saakka asiakkaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

- Me käyttöpäälliköt olemme sellaisia jokapaikan höyliä: tiedämme vähän joka asiasta jotakin, kertoo Koski.

- Uusimmista trendeistä, laitteista ja mittaustekniikoista on pysyttävä ajan tasalla. Oman kehitystiimimme ja yhteistyökumppaneiden kautta saamme paljon arvokasta tietoa alan uusimmista kehityksistä energiateollisuudessa.

 

Antti Kosken yksi viimeaikaisista onnistumisista on pitkäaikaiselle asiakkaalle toteutettu vesitehokkuusratkaisu.

Recovery-ratkaisun avulla aiemmin valtavia määriä vettä kuluttanut prosessi saatiin optimoitua niin, ettei jäähdytysvesi muodosta enää hukkaa.

- Suuri vedenkulutus oli asiakkaallemme sekä taloudellinen että ekologinen haaste. Kun kierto suljettiin ja prosessin lämpö erotettiin vedestä toisaalla käytettäväksi, sama vesi pystytään käyttämään jäähdytystarkoitukseen uudelleen ja uudelleen. Näin saatiin aikaiseksi valtava vedensäästö, eikä arvokasta vettä mene enää hukkaan, Koski myhäilee tyytyväisenä.

 Lue koko artikkeli tästä. 

Share
Bonsky