Advenin kaukolämpöverkoissa 63 % pienentynyt hiilijalanjälki

Uutinen 11.12.2018

Pitkäjänteisen työn tuloksena, olemme pienentäneet kaukolämmön tuotannon päästöjä 2000-luvun alusta lähtien. Viime vuonna saavutimme Adven Suomen kaukolämpöverkoissa 63 % prosenttia pienemmän hiilijalanjäljen verrattuna vuoteen 2012.

Energia-alalla on mahdollisuus muuttaa maailmaa – myös tasa-arvoisemmaksi

Artikkeli 04.12.2018

Pienet pojat leikkivät hurjia leikkejä, joissa maailma pelastuu tuholta. Mutta aivan samoin maailmaa pelastavat tytöt, joilla on näkemys. Kolme advenilaista kertovat oman tarinansa, miten heistä tuli energia-alan ammattilaisia.

Haemme joukkoomme assistenttia

Uutinen 30.11.2018

Etsimme Vantaan pääkonttorille assistenttia, joka on ajanhallinnan ja organisoinnin mestari, eikä pelkää tarttua haasteisiin. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo pidempään työkokemusta kartuttanut, asenne ratkaisee.

Miten energiaratkaisun toteutus tehdään viiden tähden palveluna?

Blogi 15.11.2018

Energiaratkaisun toteutus tarkoittaa aina isoa projektia. Adven tuottaa energia- ja vesiratkaisunsa palveluna, jolloin se ei rasita asiakkaan organisaatiota tai tasetta.

Etsimme pääkonttorillemme myynnin kehitysinsinööriä

Uutinen 07.11.2018

Haluatko kehittyä huippumyyjäksi energia-alalla? Omaatko teknisen koulutuksen ja liiketoimintaymmär-rystä? Liity nyt nopeasti kasvavaan joukkoomme! Yhteistyössä Academic Workin kanssa etsimme Vantaan pääkonttorille myynnin kehitysinsinööriä.

Vältä energiaratkaisuja, jotka eivät tuo bisneshyötyjä

Blogi 18.10.2018

Miten varmistat, että liiketoimintasi kasvaa ja on kilpailukykyistä tulevaisuudessa? Ensimmäisenä mieleen tulevat yleensä investoinnit ydinprosessiin, operatiivisen toiminnan tehostaminen ja uudet tuotteet ja innovaatiot. Liiketoiminnan kasvattaminen vaatii kuitenkin lähes aina investointeja kasvua tukevaan infraan ja ympäristönäkökohdat täytyy myös aina huomioida.

Adven on ostanut lämpöliiketoimintaa Pelletiküte AS yritykseltä Virossa

Uutinen 17.10.2018

Yrityskaupan myötä Advenin portfolio kasvaa Virossa kymmenellä uudella pellettilämpölaitoksella. Pelletiküte AS on osa Graanul Invest Group nimistä konsernia.

Esko Aho Advenin hallituksen puheenjohtajaksi

Uutinen 15.10.2018

Advenin hallituksen puheenjohtajana marraskuussa aloittava Esko Aho uskoo energia- ja vesipalvelujen olevan kasvavaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää liiketoimintaa.

Kasvava Adven vahvistaa johtoryhmäänsä: Ilkka Kosola nimitetty konsernin talousjohtajaksi

Uutinen 04.10.2018

Ilkka Kosola, KTM (45), aloittaa Adven Groupin talousjohtajana tammikuussa 2019. Hän on toiminut kansainvälisten pörssiyritysten talouden johtotehtävissä yli kahdenkymmen vuoden ajan. Kosola siirtyy kasvuvauhdissa olevan Advenin palvelukseen Tiedolta. Tätä ennen hän on työskennellyt Baswarella ja Fortumilla.

Kiertotalousratkaisun konseptointi: miten prosessi etenee?

Blogi 27.09.2018

Recovery- eli kiertotalousratkaisuilla tehostetaan teollisuuden energiankäyttöä ja pienennetään päästöjä tai hukkaa. Miten suljetun kierron eli Recovery-ratkaisun konseptointi suunnittelusta toteutukseen käytännössä tapahtuu?

Bonsky