Kaukolämmön hinta nousee 1.1.2020 alkaen

Uutinen 11.12.2019

Advenin kaukolämpö tuotetaan erillisissä lämpölaitoksissa tai höyryn ja lämmön yhteistuotantolaitoksissa, joista höyry toimitetaan paikalliselle teollisuudelle. Kaukolämpöämme on saatavilla 16 eri paikkakunnilla aina Hangosta Leville asti

Etsimme joukkoomme asiakkuuspäällikköä

Uutinen 04.12.2019

Asiakkuuspäällikkönä vastaat nimetyistä Advenin avainasiakkuuksista. Tehtävässäsi huolehdit asiakkuuksiesi tuloksesta, toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä Advenin käyttöorganisaation sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Metsäteollisuudessa kuluu paljon vettä ja energiaa – kiertotalous voi aikaansaada suuret säästöt

Artikkeli 11.11.2019

Massa- ja paperiteollisuus ovat energiaintensiivisiä sekä kuluttavat paljon vettä. Sen takia aloilla hyödyttäisiin erityisen paljon aiempaa tehokkaammista vesi- ja energiaratkaisuista. Toimialan yritykset voivat saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä erilaisten kiertotalousratkaisujen avulla.

Advenin hiilikädenjälkihaaste: uusia ideoita asiakkaiden päästöjen pienentämiseen

Uutinen 08.11.2019

Suomi on pieni maa, mutta olemme maailman puhtain, onnellisin ja kolmanneksi innovatiivisin kansakunta heti Etelä-Korean ja Saksan jälkeen. Eikö tällaiselta maalta voi odottaa paljon myös päästövähennystalkoissa?

Yritykset pohtivat ratkaisuja ilmastonmuutokseen Advenin kutsuvierastilaisuudessa – katso puhujien esitykset

Uutinen 07.11.2019

Yritykset pystyvät tekemään yhteiskunnan vaikuttavimmat teot ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Adven avasi keskustelun teollisuuden ja kiinteistöalan ilmastoteoista Uuden alku -tilaisuudessa, jossa pohdittiin yritysmaailman keinoja ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen.

Adven ostaa metsäteollisuusyhtiö Pankaboardin energiantuotannon

Uutinen 05.11.2019

Erikoiskartonkeja valmistava Pankaboard myy Advenille nykyisen energiantuotantolaitteistonsa. Adven tuottaa jatkossa palveluna Pankaboardin kartongintuotantoon tarvitseman höyryn. Energialaitoksesta tulee teholtaan yksi Advenin suurimmista kohteista, noin 33 megawattia.

Lippulaivaan Euroopan suurin liikerakennuksen yhteyteen sijoittuva geoenergialaitos

Uutinen 30.10.2019

Kauppakeskus Lippulaivaan rakennetaan Euroopan suurin liikerakennuksen yhteyteen sijoittuva geoenergialaitos. Kauppakeskuksen alle on porattu 170 kaivoa. Toteutuksesta vastaa Adven, joka tuottaa energian Lippulaivan omistamalle Cityconille kokonaispalveluna.

Petri Miettinen aloittaa Advenin tuotantojohtajana Suomessa

Uutinen 25.10.2019

Petri Miettinen (KTM) aloittaa Adven Suomen tuotantojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 7.11.2019 alkaen. Miettinen on aiemmin työskennellyt Tikkurila-konsernissa operaatioista ja ostoista vastaavana johtajana ja on kuulunut Tikkurila-konsernin johtoryhmään.

Teollisuusyrityksillä on valtava ympäristövastuu – kiertotalous keino torjua ilmastonmuutosta ja säästää rahaa

Artikkeli 23.10.2019

Vaikutuksiltaan merkittävimmät toimenpiteet ilmastonmuutoksen ratkaisemiseksi tehdään yrityksissä – erityisesti teollisuudessa. Teollisuus ja kiinteistöt ovat Suomen suurimpia energiankäyttäjiä ja energian tuotannosta ja kulutuksesta taas aiheutuu kolme neljäsosaa Suomen kasvihuonekaasupäästöistä. Kiertotalouden on keinoilla yritykset voivat paitsi kantaa ympäristövastuutaan, synnyttää myös kustannussäästöjä.

Peurungan kylpylässä uidaan pelleteillä lämmitetyssä vedessä – CO2-päästöt putosivat yli 90 %

Uutinen 07.10.2019

Keski-Suomessa Laukaassa sijaitseva Peurungan hyvinvointialue on vaihtanut lämmitysjärjestelmänsä, ja kylpylässä pulikoidaan nyt entistä ilmastoystävällisemmin lämmitetyssä vedessä. Uuden pellettilämpölaitoksen myötä kylpylän, jäähallin ja loma-asuntojen lämmityksestä aiheutuneet hiilidioksidipäästöt putoavat yli 90 prosenttia.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje