Lietteenkäsittelyn mahdollisuudet - turhasta sivutuotteesta tulon lähteeksi

Artikkeli 01.06.2020

Lietettä syntyy runsaasti esimerkiksi jäteveden puhdistuksessa. Liete sisältää vettä ja monia erilaisia aineita, kuten typpeä, fosforia, raskasmetalleja ja kemikaaleja. Usein tekniset ratkaisut lietteen muuttamiseksi turhasta sivutuotteesta arvokkaaksi resurssiksi ovat jo olemassa. Yritysten täytyy vain hyödyntää niitä.

Etsimme projektipäällikköä vahvistamaan projektitiimiämme

Uutinen 19.05.2020

Etsimme projektipäällikköä liittymään osaksi projektitiimiämme ja toteuttamaan yhteistä tarkoitustamme.

Latviassa on vireillä merkittävä investointiprojekti – 100 miljoonaa euroa teollisuuteen

Uutinen 13.05.2020

Ovostar Union -konserniin kuuluva Gallusman ja Adven suunnittelevat yhteistyötä 100 miljoonan euron investointihankkeessa, jonka myötä Latviaan toteutetaan nykyaikainen, jopa 200 uutta työpaikkaa tarjoava munantuotantolaitos.

Hanna Summa on nimitetty Adven-konsernin henkilöstöjohtajaksi

Uutinen 07.05.2020

Hanna Summa (KM) on nimitetty SVP, Human Resources -tehtävään Adven-konsernissa. Hanna Summa vastaa konsernin henkilöstöstrategian ja sen toimenpiteiden jatkuvuudesta ja edelleen kehittämisestä.

Adven toteuttaa Hankoon biokaasulaitoksen

Uutinen 05.05.2020

Adven on onnistunut kehittämään ratkaisun, jonka avulla typpirikkaasta syötteestä valmistetaan biokaasua. Biokaasutuotannon myötä Hangon alueen kiertotalouskokonaisuus vahvistuu merkittävästi.

Onko kunnan oma energiantuotanto järkevää vai pitäisikö kuntalaisten rahat käyttää toisin?

Blogi 20.04.2020

Kuntien energiantuotantoon käytetään vuositasolla rahaa useita miljoonia euroja. Rahan voisi käyttää myös toisin, sillä monelta kunnalta löytyy varmasti muitakin kehityshankkeita. Vaikka kunta ottaisi energiantuotantoon kumppanin, kunnilla on luultua enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa energiatuotantoon ja sen hintaan erilaisilla sopimusmalleilla.

Konseptikehitysosaamisella kohti maailman huippua

Artikkeli 15.04.2020

Miten tulla maailman parhaaksi jossakin? Advenin tulevaisuuden visiona on olla maailman paras kestävien Energy as a service -ratkaisujen ja erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamisessa teollisuus- ja kiinteistöasiakkaille. Tämän päämäärän keskiössä on kolme strategista kyvykkyyttä, joiden kehittämiseen Advenissa panostetaan voimakkaasti.

Energiahuolto liikkumisrajoituksen aikana

Uutinen 30.03.2020

Koronaepidemian rajoittamiseksi kansalaisten liikkumista rajoittavia toimenpiteitä on määritetty Uudenmaan maakuntaa koskien.

Advenin varautuminen valmiuslakitoimien aikana

Uutinen 18.03.2020

Suomen hallitus on 16.3.2020 todennut Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi ja valmiuslain mukaisia toimia on otettu käyttöön tiistaista 17.3.2020 eteenpäin.

Asiakkaat tyytyväisimpiä henkilöstön ammattitaitoon ja energiantoimituksen luotettavuuteen

Uutinen 12.02.2020

Joulukuussa 2019 toteutettiin jälleen Advenin vuosittainen asiakastyytyväisyystutkimus, jonka tavoitteena oli selvittää asiakastyytyväisyyden nykytaso. Lisäksi tutkimuksessa selvitettiin, miten todennäköisesti asiakkaamme suosittelisivat Advenia ja minkälainen on Advenin yrityskuva asiakkaidemme silmissä.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje