3 syytä valita geoenergia logistiikkakeskukseen

Artikkeli 16.01.2018

Logistiikkayritykset ovat yhä kiinnostuneempia kehittämään vastuullisuuttaan minimoimalla toiminnastaan aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Samaan aikaan taloudessa murehditaan energian hinnan heittelyä, ja energiakulujen budjetointi tuntuu arpapeliltä. Geoenergia tarjoaa logistiikkakeskuksille ekologisen, vakaan ja taloudellisesti järkevän lämmitys- ja viilennysratkaisun

Kemira Chemicals Oy ja Leppäkosken Sähkö Oy myyvät FC Energia Oy:n ja FC Power Oy:n voimalaitososakkeet Advenille

Uutinen 11.01.2018

Kemira Chemicals Oy ja Leppäkosken Sähkö Oy ovat allekirjoittaneet 10.1.2018 sopimuksen Advenin kanssa FC Energia Oy:n ja FC Power Oy:n osakkeiden myynnistä. Kauppa on ehdollinen ja toteutuu myöhemmin. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Terrafame tähtää tuotantoprosessinsa energiatehokkuuden kehittämiseen yhteistyössä Advenin kanssa

Uutinen 04.01.2018

Adven ja Terrafame Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tähdätään Terrafamen tuotantoprosessin energiatehokkuuden kehittämiseen sekä selvitetään uusia energiaratkaisuja Terrafamen kaavaileman akkukemikaalitehtaan energiantuotantoon.

Kaukolämmön yleiset sopimusehdot muuttuvat 1.2.2018 alkaen

Uutinen 02.01.2018

Adven siirtyy soveltamaan omien kaukolämmön toimitusehtojensa sijaan alan yleisiä ehtoja. Muutos tehdään siksi, että alan yleisten ehtojen noudattaminen korostaa toimintamme läpinäkyvyyttä.

Adven mukaan Itämeren suojeluun – sitoumus Baltic Sea Action Groupille

Uutinen 13.12.2017

Itämeren pahimpia ongelmia on rehevöityminen, joka johtuu siitä, että veteen päätyy liikaa typpeä ja fosforia. Suomalainen Baltic Sea Action Group -säätiö edistää konkreettisia tekoja, joilla Itämeren ongelmia voidaan helpottaa. Adven on antanut Baltic Sea Action Groupille sitoumuksen, jonka tavoitteena on vähentää ravinteiden päätymistä Itämereen toteuttamalla ja kehittämällä ravinteiden talteenottoa teollisuudessa.

Adven laajentuu Itä-Suomessa – ostaa Parikkalan kaukolämpöliiketoiminnan

Uutinen 08.12.2017

Adven ostaa Parikkalan kunnalta kaukolämpöliiketoiminnan. Kaupan kohteena ovat Parikkalan keskustaajamassa sekä Saaressa sijaitsevat hakelämpölaitokset, kevytöljykattilat ja pellettilämpökeskus sekä niihin liittyvät kaukolämpöverkot. Kaupan kohteet siirtyvät Advenille vuoden 2018 alussa.

Vankka kokemus logistiikkaterminaalien lämmittämisestä geoenergialla

Artikkeli 07.12.2017

Advenin projektipäällikkö Lasse Aitamaalla on koko maailman mittakaavassa harvinaista osaamista: hän tietää, kuinka logistiikkaterminaalien lämmitys ja viilennys saadaan onnistumaan geoenergialla.

Adven ostaa E.ON-konserniin kuuluvan E.ON Värme Lokala Energilösningar Aktiebolag (‘EVLE’) -yhtiön Ruotsissa

Uutinen 04.12.2017

EVLE toimittaa kaukolämpöä omistamiltaan ja operoimiltaan lämpölaitoksilta yhdeksässä kunnassa Etelä- ja Keski-Ruotsissa. Lisäksi EVLEllä on useita hajautetun energiatuotannon laitoksia vastaavilla alueilla. Kokonaisuus täydentää Advenin Ruotsin liiketoimintaa erittäin hyvin ja mahdollistaa yhtiön vahvan kasvun maassa.

Advenin keskusvalvomossa pelataan aina varman päälle

Artikkeli 27.11.2017

Valvomoesimies Sami Naukkarinen on vastikään siirtynyt valvomon päivystäjän roolista valvomon esimieheksi. Naukkarinen aloitti yhtiössä 20 vuotta sitten ja on näiden vuosien ajan huolehtinut valvomojärjestelmien ylläpidosta sekä toiminut valvomoesimiehen apuna.

Energialaitosten etävalvonta tarkoittaa turvallisuutta, tehokkuutta ja mielenrauhaa

Artikkeli 21.11.2017

Advenin Vantaalla sijaitsevasta keskusvalvomosta käsin seurataan kellon ympäri yli 100 laitosta Hangosta aina Levitunturille asti. Keskitetty valvonta tarkoittaa ennen kaikkea turvallisuutta ja tehokkuutta: yksi henkilö pystyy valvomaan kymmeniä laitoksia samanaikaisesti eikä yksikään häiriö jää huomaamatta.

Bonsky