Miten energiaratkaisun toteutus tehdään viiden tähden palveluna?

Blogi 15.11.2018

Energiaratkaisun toteutus tarkoittaa aina isoa projektia. Adven tuottaa energia- ja vesiratkaisunsa palveluna, jolloin se ei rasita asiakkaan organisaatiota tai tasetta.

Vältä energiaratkaisuja, jotka eivät tuo bisneshyötyjä

Blogi 18.10.2018

Miten varmistat, että liiketoimintasi kasvaa ja on kilpailukykyistä tulevaisuudessa? Ensimmäisenä mieleen tulevat yleensä investoinnit ydinprosessiin, operatiivisen toiminnan tehostaminen ja uudet tuotteet ja innovaatiot. Liiketoiminnan kasvattaminen vaatii kuitenkin lähes aina investointeja kasvua tukevaan infraan ja ympäristönäkökohdat täytyy myös aina huomioida.

Adven on ostanut lämpöliiketoimintaa Pelletiküte AS yritykseltä Virossa

Uutinen 17.10.2018

Yrityskaupan myötä Advenin portfolio kasvaa Virossa kymmenellä uudella pellettilämpölaitoksella. Pelletiküte AS on osa Graanul Invest Group nimistä konsernia.

Esko Aho Advenin hallituksen puheenjohtajaksi

Uutinen 15.10.2018

Advenin hallituksen puheenjohtajana marraskuussa aloittava Esko Aho uskoo energia- ja vesipalvelujen olevan kasvavaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää liiketoimintaa.

Kasvava Adven vahvistaa johtoryhmäänsä: Ilkka Kosola nimitetty konsernin talousjohtajaksi

Uutinen 04.10.2018

Ilkka Kosola, KTM (45), aloittaa Adven Groupin talousjohtajana tammikuussa 2019. Hän on toiminut kansainvälisten pörssiyritysten talouden johtotehtävissä yli kahdenkymmen vuoden ajan. Kosola siirtyy kasvuvauhdissa olevan Advenin palvelukseen Tiedolta. Tätä ennen hän on työskennellyt Baswarella ja Fortumilla.

Kiertotalousratkaisun konseptointi: miten prosessi etenee?

Blogi 27.09.2018

Recovery- eli kiertotalousratkaisuilla tehostetaan teollisuuden energiankäyttöä ja pienennetään päästöjä tai hukkaa. Miten suljetun kierron eli Recovery-ratkaisun konseptointi suunnittelusta toteutukseen käytännössä tapahtuu?

Kaukolämmön ulkoistamisesta etuja kunnille

Blogi 05.09.2018

Monessa kunnallisessa energiayhtiössä mietitään parhaillaan, miten kaukolämpöjärjestelmä ja energiayhtiöiden asiakaspalvelu voitaisiin kehittää kuntalaisten tarpeisiin sopivaksi samaan aikaan, kun öljyn ja maakaasun hinnat nousevat.

Uudet ja innovatiiviset energiaratkaisut suurille elintarviketeollisuuden toimijoille

Blogi 27.08.2018

Adven tarjoaa innovatiivisia energiaratkaisuja elintarviketeollisuuden toimijoille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kumppanuutemme antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä puhtaasti omaan ydinliiketoimintaansa. Ammattilaisen silmät havaitsevat kehityskohteet ja antavat näkemystä energiaratkaisuiden kehittämiseen.

Lauttasaaren uudesta koulusta ja päiväkodista tulee hiilineutraali – maalämpö laskee Helsingin kaupungin kuluja

Uutinen 22.08.2018

Lauttasaareen rakennetaan parhaillaan vajaan 600 oppilaan ala-astetta ja jopa kolmensadan lapsen päiväkotia. Kouluun on valittu lämmitystavaksi Advenin maalämpö eli geoenergia. Energiaratkaisu tukee Helsingin tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä.

Advenin toimitusjohtajaksi Jyrki Vainionpää

Uutinen 14.08.2018

Jyrki Vainionpää (41) on aloittanut Adven Groupin toimitusjohtajana elokuun alussa. Adven on kasvanut viime vuosina voimakkaasti sekä orgaanisesti että yritysostoin. Arvioitu liikevaihto tälle vuodelle on noin 200 miljoonaa euroa (2017 noin 150 meur).

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje