Advenin kaukolämpöverkoissa 63 % pienentynyt hiilijalanjälki

Uutinen 11.12.2018

Pitkäjänteisen työn tuloksena, olemme pienentäneet kaukolämmön tuotannon päästöjä 2000-luvun alusta lähtien. Viime vuonna saavutimme Adven Suomen kaukolämpöverkoissa 63 % prosenttia pienemmän hiilijalanjäljen verrattuna vuoteen 2012.

Energia-alalla on mahdollisuus muuttaa maailmaa – myös tasa-arvoisemmaksi

Artikkeli 04.12.2018

Pienet pojat leikkivät hurjia leikkejä, joissa maailma pelastuu tuholta. Mutta aivan samoin maailmaa pelastavat tytöt, joilla on näkemys. Kolme advenilaista kertovat oman tarinansa, miten heistä tuli energia-alan ammattilaisia.

Miten energiaratkaisun toteutus tehdään viiden tähden palveluna?

Blogi 15.11.2018

Energiaratkaisun toteutus tarkoittaa aina isoa projektia. Adven tuottaa energia- ja vesiratkaisunsa palveluna, jolloin se ei rasita asiakkaan organisaatiota tai tasetta.

Vältä energiaratkaisuja, jotka eivät tuo bisneshyötyjä

Blogi 18.10.2018

Miten varmistat, että liiketoimintasi kasvaa ja on kilpailukykyistä tulevaisuudessa? Ensimmäisenä mieleen tulevat yleensä investoinnit ydinprosessiin, operatiivisen toiminnan tehostaminen ja uudet tuotteet ja innovaatiot. Liiketoiminnan kasvattaminen vaatii kuitenkin lähes aina investointeja kasvua tukevaan infraan ja ympäristönäkökohdat täytyy myös aina huomioida.

Adven on ostanut lämpöliiketoimintaa Pelletiküte AS yritykseltä Virossa

Uutinen 17.10.2018

Yrityskaupan myötä Advenin portfolio kasvaa Virossa kymmenellä uudella pellettilämpölaitoksella. Pelletiküte AS on osa Graanul Invest Group nimistä konsernia.

Esko Aho Advenin hallituksen puheenjohtajaksi

Uutinen 15.10.2018

Advenin hallituksen puheenjohtajana marraskuussa aloittava Esko Aho uskoo energia- ja vesipalvelujen olevan kasvavaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää liiketoimintaa.

Kasvava Adven vahvistaa johtoryhmäänsä: Ilkka Kosola nimitetty konsernin talousjohtajaksi

Uutinen 04.10.2018

Ilkka Kosola, KTM (45), aloittaa Adven Groupin talousjohtajana tammikuussa 2019. Hän on toiminut kansainvälisten pörssiyritysten talouden johtotehtävissä yli kahdenkymmen vuoden ajan. Kosola siirtyy kasvuvauhdissa olevan Advenin palvelukseen Tiedolta. Tätä ennen hän on työskennellyt Baswarella ja Fortumilla.

Kiertotalousratkaisun konseptointi: miten prosessi etenee?

Blogi 27.09.2018

Recovery- eli kiertotalousratkaisuilla tehostetaan teollisuuden energiankäyttöä ja pienennetään päästöjä tai hukkaa. Miten suljetun kierron eli Recovery-ratkaisun konseptointi suunnittelusta toteutukseen käytännössä tapahtuu?

Kaukolämmön ulkoistamisesta etuja kunnille

Blogi 05.09.2018

Monessa kunnallisessa energiayhtiössä mietitään parhaillaan, miten kaukolämpöjärjestelmä ja energiayhtiöiden asiakaspalvelu voitaisiin kehittää kuntalaisten tarpeisiin sopivaksi samaan aikaan, kun öljyn ja maakaasun hinnat nousevat.

Uudet ja innovatiiviset energiaratkaisut suurille elintarviketeollisuuden toimijoille

Blogi 27.08.2018

Adven tarjoaa innovatiivisia energiaratkaisuja elintarviketeollisuuden toimijoille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kumppanuutemme antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä puhtaasti omaan ydinliiketoimintaansa. Ammattilaisen silmät havaitsevat kehityskohteet ja antavat näkemystä energiaratkaisuiden kehittämiseen.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje