Tuotantolaitosten etävalvottu automaatio mahdollistaa kustannustehokkaan ja ekologisen energiantuotannon

Artikkeli 02.02.2018

Advenin automaatiopäällikkö Olli Takala vastaa sähköautomaatiojärjestelmistä, jotka pitävät Advenin tuotantolaitokset käynnissä häiriöttä ja varmistavat energiantuotannon tasalaatuisuuden.

Kaurankuoresta tehdään pian energiaa Hankkijan Turun tehtaalla

Uutinen 30.01.2018

Fossiilisten polttoaineiden kallistuminen ja ilmastotavoitteet kannustavat teollisuutta etsimään vaihtoehtoja läheltä saatavista, uusiutuvista polttoaineista. Hankkija on solminut energian toimitussopimuksen Advenin kanssa Hankkijan Turun tehtaalla. Jatkossa tehtaan tarvitsema höyryenergia tuotetaan kaurankuorijauhoa polttamalla, jota saadaan tuotannon sivujakeena.

Käyttöpäällikön asiantuntijuus tuottaa hyötyä asiakkuuden koko kaarelle

Artikkeli 24.01.2018

Advenin käyttöpäällikkö Antti Koski kehittää uutta asiakkaidensa hyväksi koko sopimuskauden ajan. Monipuolinen energia-alan asiantuntija näkee asiakaslaitosten toiminnassa jatkuvasti uusia kehittämisen mahdollisuuksia.

3 syytä valita geoenergia logistiikkakeskukseen

Artikkeli 16.01.2018

Logistiikkayritykset ovat yhä kiinnostuneempia kehittämään vastuullisuuttaan minimoimalla toiminnastaan aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Samaan aikaan taloudessa murehditaan energian hinnan heittelyä, ja energiakulujen budjetointi tuntuu arpapeliltä. Geoenergia tarjoaa logistiikkakeskuksille ekologisen, vakaan ja taloudellisesti järkevän lämmitys- ja viilennysratkaisun

Kemira Chemicals Oy ja Leppäkosken Sähkö Oy myyvät FC Energia Oy:n ja FC Power Oy:n voimalaitososakkeet Advenille

Uutinen 11.01.2018

Kemira Chemicals Oy ja Leppäkosken Sähkö Oy ovat allekirjoittaneet 10.1.2018 sopimuksen Advenin kanssa FC Energia Oy:n ja FC Power Oy:n osakkeiden myynnistä. Kauppa on ehdollinen ja toteutuu myöhemmin. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Terrafame tähtää tuotantoprosessinsa energiatehokkuuden kehittämiseen yhteistyössä Advenin kanssa

Uutinen 04.01.2018

Adven ja Terrafame Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tähdätään Terrafamen tuotantoprosessin energiatehokkuuden kehittämiseen sekä selvitetään uusia energiaratkaisuja Terrafamen kaavaileman akkukemikaalitehtaan energiantuotantoon.

Kaukolämmön yleiset sopimusehdot muuttuvat 1.2.2018 alkaen

Uutinen 02.01.2018

Adven siirtyy soveltamaan omien kaukolämmön toimitusehtojensa sijaan alan yleisiä ehtoja. Muutos tehdään siksi, että alan yleisten ehtojen noudattaminen korostaa toimintamme läpinäkyvyyttä.

Adven mukaan Itämeren suojeluun – sitoumus Baltic Sea Action Groupille

Uutinen 13.12.2017

Itämeren pahimpia ongelmia on rehevöityminen, joka johtuu siitä, että veteen päätyy liikaa typpeä ja fosforia. Suomalainen Baltic Sea Action Group -säätiö edistää konkreettisia tekoja, joilla Itämeren ongelmia voidaan helpottaa. Adven on antanut Baltic Sea Action Groupille sitoumuksen, jonka tavoitteena on vähentää ravinteiden päätymistä Itämereen toteuttamalla ja kehittämällä ravinteiden talteenottoa teollisuudessa.

Adven laajentuu Itä-Suomessa – ostaa Parikkalan kaukolämpöliiketoiminnan

Uutinen 08.12.2017

Adven ostaa Parikkalan kunnalta kaukolämpöliiketoiminnan. Kaupan kohteena ovat Parikkalan keskustaajamassa sekä Saaressa sijaitsevat hakelämpölaitokset, kevytöljykattilat ja pellettilämpökeskus sekä niihin liittyvät kaukolämpöverkot. Kaupan kohteet siirtyvät Advenille vuoden 2018 alussa.

Vankka kokemus logistiikkaterminaalien lämmittämisestä geoenergialla

Artikkeli 07.12.2017

Advenin projektipäällikkö Lasse Aitamaalla on koko maailman mittakaavassa harvinaista osaamista: hän tietää, kuinka logistiikkaterminaalien lämmitys ja viilennys saadaan onnistumaan geoenergialla.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje