Adven ostaa E.ON-konserniin kuuluvan E.ON Värme Lokala Energilösningar Aktiebolag (‘EVLE’) -yhtiön Ruotsissa

Uutinen 04.12.2017

EVLE toimittaa kaukolämpöä omistamiltaan ja operoimiltaan lämpölaitoksilta yhdeksässä kunnassa Etelä- ja Keski-Ruotsissa. Lisäksi EVLEllä on useita hajautetun energiatuotannon laitoksia vastaavilla alueilla. Kokonaisuus täydentää Advenin Ruotsin liiketoimintaa erittäin hyvin ja mahdollistaa yhtiön vahvan kasvun maassa.

Advenin keskusvalvomossa pelataan aina varman päälle

Artikkeli 27.11.2017

Valvomoesimies Sami Naukkarinen on vastikään siirtynyt valvomon päivystäjän roolista valvomon esimieheksi. Naukkarinen aloitti yhtiössä 20 vuotta sitten ja on näiden vuosien ajan huolehtinut valvomojärjestelmien ylläpidosta sekä toiminut valvomoesimiehen apuna.

Energialaitosten etävalvonta tarkoittaa turvallisuutta, tehokkuutta ja mielenrauhaa

Artikkeli 21.11.2017

Advenin Vantaalla sijaitsevasta keskusvalvomosta käsin seurataan kellon ympäri yli 100 laitosta Hangosta aina Levitunturille asti. Keskitetty valvonta tarkoittaa ennen kaikkea turvallisuutta ja tehokkuutta: yksi henkilö pystyy valvomaan kymmeniä laitoksia samanaikaisesti eikä yksikään häiriö jää huomaamatta.

Prosessin parantaminen vaatii kokonaisymmärrystä ja toisinajattelua

Artikkeli 07.11.2017

Advenin veden- ja jätevedenkäsittelyn asiantuntija Hanna Kontturilla on kovan luokan teknistä osaamista, josta on merkittävää hyötyä asiakkaalle heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien. Kokonaiskuvaa katsomalla hahmottuu paras mahdollinen ratkaisu prosessin parantamiseksi.

Jyrki Vainionpää Advenin uudeksi toimitusjohtajaksi

Uutinen 03.11.2017

Adven Group Oy:n toimitusjohtajana aloittaa elokuussa 2018 Jyrki Vainionpää. Vainionpää siirtyy tehtävään Vapo Oy:n varatoimitus-johtajan paikalta. Advenin nykyinen toimitusjohtaja Matti Viljo jää eläkkeelle vuoden 2018 syyskuussa.

Advenin ympäristöasiantuntija edistää osaltaan yhtiön ja asiakkaan vastuullista toimintaa

Artikkeli 31.10.2017

Advenin ympäristöasiantuntijan Katja Baumgartnerin avulla Advenin toiminnassa pysytään ajan tasalla ympäristölainsäädännöstä. Hän edistää osaltaan myös Advenin toiminnan kehittymistä jatkuvasti vastuullisemmaksi ympäristöasioissa.

Adven on allekirjoittanut sopimuksen paikallisen kaukolämpöverkon (Bio MegaWatt) ostosta eteläisessä Ruotsissa

Uutinen 23.10.2017

Adven allekirjoitti syyskuussa sopimuksen paikallisen kaukolämpötoimija Bio MegaWattin ostosta Sösdalassa, eteläisessä Ruotsissa. Verkon alueella on merkittävää kasvupotentiaalia ja laajennuksen kautta tavoitteena on kehittää toimintaa kunnassa.

Paras mahdollinen ratkaisu - ilman teknologia- tai polttoainerajoituksia

Artikkeli 17.10.2017

Advenin tuotepäällikkö Terho Saaristo kollegoineen etsii asiakkaidensa prosesseihin parannuksia esimerkiksi biologisilla käsittelymenetelmillä, energiatehokkailla haihdutusmenetelmillä ja kalvoteknologioilla.

31% pienempi hiilijalanjälki kestävillä polttoainevalinnoilla

Artikkeli 03.10.2017

Adven on onnistunut systemaattisesti pienentämään laitostensa päästöjä vuodesta 2012 lähtien. Kuinka tässä on onnistuttu, ja miten matka jatkuu?

31% pienempi hiilijalanjälki kestävillä polttoainevalinnoilla

Uutinen 03.10.2017

Adven on onnistunut systemaattisesti pienentämään laitostensa päästöjä vuodesta 2012 lähtien. Kuinka tässä on onnistuttu, ja miten matka jatkuu?

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje