Energian ostaminen palveluna vapauttaa pääomaa tuottavaan käyttöön

Artikkeli 18.09.2017

Adven on onnistunut systemaattisesti pienentämään laitostensa päästöjä vuodesta 2012 lähtien. Kuinka tässä on onnistuttu, ja miten matka jatkuu?

Käyttöpäällikkö Antti Koski: "Kehittämisen paikat näkee parhaiten läheltä"

Artikkeli 14.09.2017

Advenin käyttöpäällikkö Antti Koski työskentelee lähellä asiakasta, Advenin laitosten teknistä toimintaa ja suoritus-kykyä huolella seuraten ja jatkuvasti kehittäen.

Aidosti osana asiakkaan tuotantoprosessia

Artikkeli 08.09.2017

Finnamyl Oy on kokemäkeläinen tärkkelysperunan viljelyttäjä ja jalostaja. Yrityksen tärkkelyksenjalostusprosessissa syntyy sivutuotteena vuosittain noin 73.000 tonnia perunan solunestettä.

Käytössä ratkaisujen koko kirjo -asiakkaan eduksi

Artikkeli 01.09.2017

Tuotepäällikkö Terho Saaristo suunnittelee asiakkailleen heidän energia- ja vesiprosessejaan tehostavia ratkaisuja ilman tekniikoiden, laitteiden tai polttoainevalintojen tuomia rajoitteita.

Tunnetko yrityksesi vesiriskit?

Artikkeli 18.08.2017

Niukkenevat vesivarannot haastavat teollisuuden tehostamaan vedenkäyttöään. Teollisuudessa käytetään enemmän ja enemmän vettä, sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti. Samaan aikaan vesi on jatkuvasti niukkeneva resurssi: puhtaasta vedestä on tulossa yrityksille yhä arvokkaampi hyödyke, jota saattaa pian olla hankalasti saatavilla. Ovatko suomalaisyritykset selvillä vesiriskeistään?

Kolme syytä harkita geoenergiaa kauppakeskukseen

Artikkeli 08.06.2017

Geoenergia on vähäpäästöinen ja nykyaikainen energiamuoto, jonka avulla kauppakeskusten toimintaa voidaan muun muassa viedä vihreämpään suuntaan.

Asiakastyytyväisyyskysely: Asiakkailla kova luotto Adveniin

Uutinen 07.06.2017

Advenin asiakastyytyväisyys pysyttelee korkeissa lukemissa vuoden 2016 lopulla toteutetun kyselyn mukaan. Asiakkaat luottavat kumppanuuteemme jatkossakin, ja suosittelisivat Advenia muille toimijoille.

Biopolttoaineiden tuotantoa voidaan tehostaa

Artikkeli 31.05.2017

Adven toteuttaa norjalaiselle Biokraft AS -yhtiölle rejektivesien käsittelypalvelun yhtiön Trondheimin lähelle sijaitsevaan Skogniin rakenteilla olevaan biokaasulaitokseen. Valmistuttuaan Skognin laitos on Pohjoismaiden suurin biokaasun tuotantolaitos.

Biopolttoaineiden tuotantoa voidaan tehostaa – Biokraft AS ja Adven Oy aloittavat yhteistyön Norjassa

Uutinen 31.05.2017

Adven on tehnyt sopimuksen norjalaisen Biokraft AS -yhtiön kanssa rejektivesien käsittelystä yhtiön Trondheimin lähelle sijaitsevaan Skogniin rakenteilla olevaan biokaasulaitokseen. Valmistuttuaan Skognin laitos on Pohjoismaiden suurin biokaasun tuotantolaitos.

Kauppakeskus Jakobsbergs Centrum on geoenergiaratkaisun ansiosta nyt energiaomavarainen

Artikkeli 24.05.2017

Tukholman alueella sijaitseva Jakobsbergs Centrum on tällä hetkellä Ruotsin suurin kauppakeskus, jonka energia tuotetaan geoenergiaratkaisulla. Kauppakeskuksen alle porattiin yhteensä 68 geokaivoa ja uusiutuvan geoenergian ansioista kauppakeskus on nyt lähes täysin energiaomavarainen.

Bonsky