Etsimme projektipäällikköä vahvistamaan projektitiimiämme

Uutinen 19.05.2020

Etsimme projektipäällikköä liittymään osaksi projektitiimiämme ja toteuttamaan yhteistä tarkoitustamme.

Latviassa on vireillä merkittävä investointiprojekti – 100 miljoonaa euroa teollisuuteen

Uutinen 13.05.2020

Ovostar Union -konserniin kuuluva Gallusman ja Adven suunnittelevat yhteistyötä 100 miljoonan euron investointihankkeessa, jonka myötä Latviaan toteutetaan nykyaikainen, jopa 200 uutta työpaikkaa tarjoava munantuotantolaitos.

Hanna Summa on nimitetty Adven-konsernin henkilöstöjohtajaksi

Uutinen 07.05.2020

Hanna Summa (KM) on nimitetty SVP, Human Resources -tehtävään Adven-konsernissa. Hanna Summa vastaa konsernin henkilöstöstrategian ja sen toimenpiteiden jatkuvuudesta ja edelleen kehittämisestä.

Adven toteuttaa Hankoon biokaasulaitoksen

Uutinen 05.05.2020

Adven on onnistunut kehittämään ratkaisun, jonka avulla typpirikkaasta syötteestä valmistetaan biokaasua. Biokaasutuotannon myötä Hangon alueen kiertotalouskokonaisuus vahvistuu merkittävästi.

Energiahuolto liikkumisrajoituksen aikana

Uutinen 30.03.2020

Koronaepidemian rajoittamiseksi kansalaisten liikkumista rajoittavia toimenpiteitä on määritetty Uudenmaan maakuntaa koskien.

Advenin varautuminen valmiuslakitoimien aikana

Uutinen 18.03.2020

Suomen hallitus on 16.3.2020 todennut Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi ja valmiuslain mukaisia toimia on otettu käyttöön tiistaista 17.3.2020 eteenpäin.

Asiakkaat tyytyväisimpiä henkilöstön ammattitaitoon ja energiantoimituksen luotettavuuteen

Uutinen 12.02.2020

Joulukuussa 2019 toteutettiin jälleen Advenin vuosittainen asiakastyytyväisyystutkimus, jonka tavoitteena oli selvittää asiakastyytyväisyyden nykytaso. Lisäksi tutkimuksessa selvitettiin, miten todennäköisesti asiakkaamme suosittelisivat Advenia ja minkälainen on Advenin yrityskuva asiakkaidemme silmissä.

Terrafame alkaa hyödyntää vetylaitosten hukkaenergiaa – teknologiaa käytetään uudella tavalla

Uutinen 13.01.2020

Terrafame alkaa tuottaa prosessihöyryä vetylaitostensa hukkaenergiavirtoja hyödyntämällä. Vastaavaa teknologiaa on aiemmin käytetty mm. voimalaitoksissa, mutta vetylaitoksissa sen hyödyntäminen on uutta. Adven toteuttaa ratkaisun ja vastaa myös sen toiminnasta jatkossa.

Nämä artikkelit koettiin hyödyllisimmiksi – kärjessä säästö, kiertotalous ja vähähiilinen energiantuotanto

Uutinen 18.12.2019

Mietitkö, miten säästää rahaa energiantuotannossa tai jätevesien käsittelyssä, miten vastata kasvaviin ympäristövaatimuksiin tai miten saada lisätuloa tuotannon sivuvirroista? Et ole yksin. Nämä aiheet toistuivat kymmenessä vuoden 2019 luetuimmassa artikkelissamme.

Kaukolämmön hinta nousee 1.1.2020 alkaen

Uutinen 11.12.2019

Advenin kaukolämpö tuotetaan erillisissä lämpölaitoksissa tai höyryn ja lämmön yhteistuotantolaitoksissa, joista höyry toimitetaan paikalliselle teollisuudelle. Kaukolämpöämme on saatavilla 16 eri paikkakunnilla aina Hangosta Leville asti

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje