Ohjeet ja liittymislinkki: YVA-selostuksen esittelytilaisuus 30.10.2020

Uutinen 23.10.2020

Tervetuloa Adven Oy:n Hangon biokaasulaitoksen YVA-ohjelman online-tilaisuuteen 30.10.2020 klo 14-16.

Adven-konsernia koskeva yrityskauppa vahvistunut – uusina omistajina toimivat sijoittajat, neuvonantajinaan J.P. Morgan Asset Management

Uutinen 23.10.2020

Adven-konsernia koskeva yrityskauppa J.P. Morgan Asset Managementin ohjauksessa oleville institutionaalisille sijoittajille on vahvistunut.

Infracapital ja AMP Capital ovat sopineet omistusosuuksiensa myynnistä Adven-konsernissa

Uutinen 18.09.2020

Infracapital ja AMP Capital ovat sopineet Adven-konsernin omistusosuuksiensa myynnistä sijoittajille, joiden neuvonantajana toimii J.P. Morgan Asset Management. Adven on johtava puhtaan energian ratkaisujen toimittaja teollisuudelle ja kiinteistöille Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Eroon öljylämmityksestä – avustus pientaloille

Uutinen 11.09.2020

Omistatko öljylämmitteisen omakotitalon tai paritalon? Oletko harkinnut nykyisen järjestelmäsi vaihtamista ympäristöystävällisempään lämmitysmuotoon? Pientalon omistajana voit nyt saada tukea, kun vaihdat vanhan öljylämmitysjärjestelmäsi kaukolämpöön.

Kesätyökokemuksia Advenilla - yllätyksellistä, monipuolista ja antoisaa

Uutinen 03.09.2020

Advenilla työskentelee vuosittain useita kesätyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Myös tänä kesänä avoimia paikkoja oli tuotanto-organisaatiossa, kunnossapidossa, markkinoinnissa ja energiadatan parissa. Diplomi-insinööriksi opiskeleva Hanna Karjalainen vietti kesän Uudenmaan laitoksilla ja markkinointia opiskeleva Jutta Koskinen työskenteli markkinointitiimissä Marketing Traineena.

Adven yhdisti Liperin kaukolämpöverkot

Uutinen 27.08.2020

Pohjois-Karjalassa sijaitsevassa Liperissä on yhdistetty kaksi kaukolämpöverkkoa. Kaukolämpöverkkojen yhdistämistä vauhditti Jyrinkylään rakennettava uusi koulu. Advenin kaukolämpöverkot Liperissä ovat täysin fossiilivapaita.

Terrafamen lämmön tuotannon CO2-päästöjen pudotus pian 90 prosenttia – jälleen uusia investointeja Sotkamoon

Uutinen 04.08.2020

Terrafame ja energiayhtiö Adven saavat pian yhteistyössä pudotettua Terrafamen lämmön tuotannon hiilidioksidipäästöjä lähes 9000 tonnia. Yli 90 prosentin päästöjen pudotuksen odotetaan näkyvän käytännössä vuoden 2021 päästömäärissä. Tänä vuonna valmistuva uusi energialaitos, hukkaenergian talteenotto sekä Advenin kanssa nyt sovitut uudet investoinnit kaivosalueen kaukolämpöverkkoon varmistavat päästöjen vähennyksen.

Siilinjärvi siirtyy moderniin kaukolämpöön

Uutinen 01.07.2020

Siilinjärvellä käytetään jatkossa entistä enemmän teollisuuden hukkalämpöä talojen ja rakennusten lämmitykseen.  Savon Voima ja Adven ovat solmineet sopimuksen, jossa entistä suurempi osa Yaran Siilinjärven tehtaiden tuotannon hukkalämmöstä siirretään Siilinjärven taajama-alueen kaukolämpöverkkoon. Kyseessä on valtakunnallisestikin iso askel kohti hiilineutraalisuutta, sillä Suomessa näin laajassa mittakaavassa ei tiettävästi missään ole vielä hyödynnetty teollisuuden prosesseissa syntyvää hukkalämpöä.

Satakunnan ammattikorkeakoulu hyödyntää jatkossa geoenergiaa – hiilidioksidipäästöt laskevat yli 90 prosentilla

Uutinen 25.06.2020

SAMKin ja Keskon käytössä oleva kiinteistö Porin Asema-aukiolla lämmitetään ja viilennetään jatkossa energialla, joka tuotetaan paikallisesti tontilla. Geoenergiahanke tukee sekä SAMKin että kiinteistönomistaja Hemsön hiilineutraaliustavoitteita. Hankkeen toteutuksesta vastaa Adven.

Suomisen kuitukankaiden hygieniataso varmistetaan höyryllä – jatkosopimus Advenille

Uutinen 23.06.2020

Suomisen valmistamia kuitukankaita löytyy monista korkeaa hygieniaa vaativista tuotteista, kuten kosteuspyyhkeistä, vaipoista, maskeista ja hygieniatuotteista. Höyryn avulla kuitukangas kuivataan ja siitä tuhotaan mikrobit. Suominen ja Adven ovat solmineet jatkosopimuksen höyrynenergian tuotannosta.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje