Markkinointi- ja viestintätiimi etsii markkinoinnin harjoittelijaa verkkosivuston uudistusprojektiin

Uutinen 14.11.2019

Oletko markkinoinnin tai viestinnän korkeakouluopiskelija ja etsit harjoittelupaikkaa keväälle 2020? Haemme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa markkinoinnin tai viestinnän opiskelijaa kokoaikaiseen harjoitteluun Advenin verkkosivuston uudistusprojektiin.

Advenin hiilikädenjälkihaaste: uusia ideoita asiakkaiden päästöjen pienentämiseen

Uutinen 08.11.2019

Suomi on pieni maa, mutta olemme maailman puhtain, onnellisin ja kolmanneksi innovatiivisin kansakunta heti Etelä-Korean ja Saksan jälkeen. Eikö tällaiselta maalta voi odottaa paljon myös päästövähennystalkoissa?

Yritykset pohtivat ratkaisuja ilmastonmuutokseen Advenin kutsuvierastilaisuudessa – katso puhujien esitykset

Uutinen 07.11.2019

Yritykset pystyvät tekemään yhteiskunnan vaikuttavimmat teot ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Adven avasi keskustelun teollisuuden ja kiinteistöalan ilmastoteoista Uuden alku -tilaisuudessa, jossa pohdittiin yritysmaailman keinoja ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen.

Etsimme joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää vahvistamaan Itä-Suomen alueen tiimiä

Uutinen 06.11.2019

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä käyttöalueesta sekä automaatio- ja valvomotoiminnoista. Työtehtävässäsi lämpölaitoskäyttäjänä vastaat itsenäisesti Advenin Pankakosken energialaitoksen käyttö-, kunnossapito- ja päivystystehtävistä osana Itä-Suomen alueen tuotanto-organisaatiota.

Adven ostaa metsäteollisuusyhtiö Pankaboardin energiantuotannon

Uutinen 05.11.2019

Erikoiskartonkeja valmistava Pankaboard myy Advenille nykyisen energiantuotantolaitteistonsa. Adven tuottaa jatkossa palveluna Pankaboardin kartongintuotantoon tarvitseman höyryn. Energialaitoksesta tulee teholtaan yksi Advenin suurimmista kohteista, noin 33 megawattia.

Lippulaivaan Euroopan suurin liikerakennuksen yhteyteen sijoittuva geoenergialaitos

Uutinen 30.10.2019

Kauppakeskus Lippulaivaan rakennetaan Euroopan suurin liikerakennuksen yhteyteen sijoittuva geoenergialaitos. Kauppakeskuksen alle on porattu 170 kaivoa. Toteutuksesta vastaa Adven, joka tuottaa energian Lippulaivan omistamalle Cityconille kokonaispalveluna.

Petri Miettinen aloittaa Advenin tuotantojohtajana Suomessa

Uutinen 25.10.2019

Petri Miettinen (KTM) aloittaa Adven Suomen tuotantojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 7.11.2019 alkaen. Miettinen on aiemmin työskennellyt Tikkurila-konsernissa operaatioista ja ostoista vastaavana johtajana ja on kuulunut Tikkurila-konsernin johtoryhmään.

Peurungan kylpylässä uidaan pelleteillä lämmitetyssä vedessä – CO2-päästöt putosivat yli 90 %

Uutinen 07.10.2019

Keski-Suomessa Laukaassa sijaitseva Peurungan hyvinvointialue on vaihtanut lämmitysjärjestelmänsä, ja kylpylässä pulikoidaan nyt entistä ilmastoystävällisemmin lämmitetyssä vedessä. Uuden pellettilämpölaitoksen myötä kylpylän, jäähallin ja loma-asuntojen lämmityksestä aiheutuneet hiilidioksidipäästöt putoavat yli 90 prosenttia.

Advenin pääkonttori siirtyy uusiin, hiilineutraaleihin tiloihin

Uutinen 26.09.2019

Advenin pääkonttori Vantaalla muuttaa täysin uusiin, energian käytöltään hiilineutraaleihin tiloihin lokakuun alusta alkaen. Yhtiön henkilöstömäärä on kasvanut liikevaihdon kasvun vauhdittamana, joten lisää tilaa tarvittiin.

Valio vähentää öljyn ja turpeen käyttöä – vuodessa 17 000 tonnin päästövähennykset biopohjaisilla polttoaineilla

Uutinen 23.09.2019

Adven toimittaa Valion Seinäjoen tehtaalle kokonaan uuden kattilalaitoksen, joka tuo lisätehoa neljän megawatin verran. Uusi biokattilalaitos vähentää tehtaan öljyn ja turpeen käyttöä ja sitä kautta hiilidioksidipäästöjä 15 000 tonnilla vuodessa.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje