Terrafame tähtää tuotantoprosessinsa energiatehokkuuden kehittämiseen yhteistyössä Advenin kanssa

Uutinen 04.01.2018

Adven ja Terrafame Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tähdätään Terrafamen tuotantoprosessin energiatehokkuuden kehittämiseen sekä selvitetään uusia energiaratkaisuja Terrafamen kaavaileman akkukemikaalitehtaan energiantuotantoon.

Kaukolämmön yleiset sopimusehdot muuttuvat 1.2.2018 alkaen

Uutinen 02.01.2018

Adven siirtyy soveltamaan omien kaukolämmön toimitusehtojensa sijaan alan yleisiä ehtoja. Muutos tehdään siksi, että alan yleisten ehtojen noudattaminen korostaa toimintamme läpinäkyvyyttä.

Adven mukaan Itämeren suojeluun – sitoumus Baltic Sea Action Groupille

Uutinen 13.12.2017

Itämeren pahimpia ongelmia on rehevöityminen, joka johtuu siitä, että veteen päätyy liikaa typpeä ja fosforia. Suomalainen Baltic Sea Action Group -säätiö edistää konkreettisia tekoja, joilla Itämeren ongelmia voidaan helpottaa. Adven on antanut Baltic Sea Action Groupille sitoumuksen, jonka tavoitteena on vähentää ravinteiden päätymistä Itämereen toteuttamalla ja kehittämällä ravinteiden talteenottoa teollisuudessa.

Adven laajentuu Itä-Suomessa – ostaa Parikkalan kaukolämpöliiketoiminnan

Uutinen 08.12.2017

Adven ostaa Parikkalan kunnalta kaukolämpöliiketoiminnan. Kaupan kohteena ovat Parikkalan keskustaajamassa sekä Saaressa sijaitsevat hakelämpölaitokset, kevytöljykattilat ja pellettilämpökeskus sekä niihin liittyvät kaukolämpöverkot. Kaupan kohteet siirtyvät Advenille vuoden 2018 alussa.

Adven ostaa E.ON-konserniin kuuluvan E.ON Värme Lokala Energilösningar Aktiebolag (‘EVLE’) -yhtiön Ruotsissa

Uutinen 04.12.2017

EVLE toimittaa kaukolämpöä omistamiltaan ja operoimiltaan lämpölaitoksilta yhdeksässä kunnassa Etelä- ja Keski-Ruotsissa. Lisäksi EVLEllä on useita hajautetun energiatuotannon laitoksia vastaavilla alueilla. Kokonaisuus täydentää Advenin Ruotsin liiketoimintaa erittäin hyvin ja mahdollistaa yhtiön vahvan kasvun maassa.

Jyrki Vainionpää Advenin uudeksi toimitusjohtajaksi

Uutinen 03.11.2017

Adven Group Oy:n toimitusjohtajana aloittaa elokuussa 2018 Jyrki Vainionpää. Vainionpää siirtyy tehtävään Vapo Oy:n varatoimitus-johtajan paikalta. Advenin nykyinen toimitusjohtaja Matti Viljo jää eläkkeelle vuoden 2018 syyskuussa.

Adven on allekirjoittanut sopimuksen paikallisen kaukolämpöverkon (Bio MegaWatt) ostosta eteläisessä Ruotsissa

Uutinen 23.10.2017

Adven allekirjoitti syyskuussa sopimuksen paikallisen kaukolämpötoimija Bio MegaWattin ostosta Sösdalassa, eteläisessä Ruotsissa. Verkon alueella on merkittävää kasvupotentiaalia ja laajennuksen kautta tavoitteena on kehittää toimintaa kunnassa.

31% pienempi hiilijalanjälki kestävillä polttoainevalinnoilla

Uutinen 03.10.2017

Adven on onnistunut systemaattisesti pienentämään laitostensa päästöjä vuodesta 2012 lähtien. Kuinka tässä on onnistuttu, ja miten matka jatkuu?

Asiakastyytyväisyyskysely: Asiakkailla kova luotto Adveniin

Uutinen 07.06.2017

Advenin asiakastyytyväisyys pysyttelee korkeissa lukemissa vuoden 2016 lopulla toteutetun kyselyn mukaan. Asiakkaat luottavat kumppanuuteemme jatkossakin, ja suosittelisivat Advenia muille toimijoille.

Biopolttoaineiden tuotantoa voidaan tehostaa – Biokraft AS ja Adven Oy aloittavat yhteistyön Norjassa

Uutinen 31.05.2017

Adven on tehnyt sopimuksen norjalaisen Biokraft AS -yhtiön kanssa rejektivesien käsittelystä yhtiön Trondheimin lähelle sijaitsevaan Skogniin rakenteilla olevaan biokaasulaitokseen. Valmistuttuaan Skognin laitos on Pohjoismaiden suurin biokaasun tuotantolaitos.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje