Adven on allekirjoittanut sopimuksen paikallisen kaukolämpöverkon (Bio MegaWatt) ostosta eteläisessä Ruotsissa

Uutinen 23.10.2017

Adven allekirjoitti syyskuussa sopimuksen paikallisen kaukolämpötoimija Bio MegaWattin ostosta Sösdalassa, eteläisessä Ruotsissa. Verkon alueella on merkittävää kasvupotentiaalia ja laajennuksen kautta tavoitteena on kehittää toimintaa kunnassa.

31% pienempi hiilijalanjälki kestävillä polttoainevalinnoilla

Uutinen 03.10.2017

Adven on onnistunut systemaattisesti pienentämään laitostensa päästöjä vuodesta 2012 lähtien. Kuinka tässä on onnistuttu, ja miten matka jatkuu?

Asiakastyytyväisyyskysely: Asiakkailla kova luotto Adveniin

Uutinen 07.06.2017

Advenin asiakastyytyväisyys pysyttelee korkeissa lukemissa vuoden 2016 lopulla toteutetun kyselyn mukaan. Asiakkaat luottavat kumppanuuteemme jatkossakin, ja suosittelisivat Advenia muille toimijoille.

Biopolttoaineiden tuotantoa voidaan tehostaa – Biokraft AS ja Adven Oy aloittavat yhteistyön Norjassa

Uutinen 31.05.2017

Adven on tehnyt sopimuksen norjalaisen Biokraft AS -yhtiön kanssa rejektivesien käsittelystä yhtiön Trondheimin lähelle sijaitsevaan Skogniin rakenteilla olevaan biokaasulaitokseen. Valmistuttuaan Skognin laitos on Pohjoismaiden suurin biokaasun tuotantolaitos.

Kauppakeskus Jakobsbergs Centrum on geoenergiaratkaisun ansiosta nyt energiaomavarainen

Uutinen 24.05.2017

Tukholman alueella sijaitseva Jakobsbergs Centrum on tällä hetkellä Ruotsin suurin kauppakeskus, jonka energia tuotetaan geoenergiaratkaisulla. Kauppakeskuksen alle porattiin yhteensä 68 geokaivoa ja uusiutuvan geoenergian ansioista keskus on nyt lähes täysin energiaomavarainen. Geoenergiaratkaisu vähentää kauppakeskuksen lämmitystarvetta, mikä vastaa kapasiteetiltaan 400:n rivitalon lämmitystä. Projekti toteutettiin yhteistyössä energiakumppani Advenin ja Cityconin kanssa, joka on Jakobsberg Centrumin omistaja.

Lippulaivaan tulee maailman suurin kauppakeskukseen sijoittuva geoenergialaitos .

Uutinen 16.05.2017

Citycon rakennuttaa Espooseen uuden kauppakeskus Lippulaivan. Kiinteistön käyttämä lämmitys ja viilennys saadaan kallioperästä uusiutuvan geoenergian avulla, joka ei aiheuta hiilipäästöjä. Lippulaivan ratkaisu tarkoittaa lisäksi paikallisesti tuotettua energiaa, sillä koko laitoksen tuottama lämmitys- ja viilennysenergia käytetään Lippulaivassa. Järjestelmä tekee Lippulaivasta lähes omavaraisen lämmityksessä ja viilennyksessä.

Phil Pacey (AMP Capital) on nimitetty Advenin hallituksen jäseneksi

Uutinen 03.04.2017

Phil Pacey on nimitetty 1.4.2017 alkaen Advenin hallituksen jäseneksi. Ennen siirtymistään AMP Capitalin palvelukseen 1.9.2016 Phil on tehnyt mittavan uran mm. taloushallinnon, liiketoiminnan kehittämisen ja ostotoiminnan johtotehtävissä useissa yrityksissä kuljetus- ja infrastruktuuriyrityksissä. Lisäksi hänellä on yli 20 vuoden kokemus hallitustyöskentelystä pääosin samoilta toimialoilta.

Juhani Sillanpää on nimitetty Advenin M&A-toiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Uutinen 03.04.2017

Advenin strateginen tavoite on kasvaa kannattavasti. Tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii orgaanisen kasvun lisäksi merkittävää määrää yritys- ja liiketoimintaostoja (M&A) lähivuosien aikana. KTM, OTM Juhani Sillanpää on nimitetty 1.4.2017 alkaen Advenin yritys- ja liiketoimintajärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Elintarvikealan teollisuuspuisto säästää energiakuluissa keskittämällä

Uutinen 11.01.2017

Rajamäelle on suunnitteilla teollisuuspuisto, joka soveltuisi erityisesti elintarviketeollisuuden käyttöön. Alkoholituotteita valmistavan Altian lisäksi alueella toimii jo puolenkymmentä muuta yritystä, ja lisää tontteja on kaavoitettu yrityskäyttöön. Adven tuottaa alueelle höyryä lämmitykseen ja teollisuuden prosesseihin.

FastPartner Ruotsin Kistassa valitsi uusiutuvan geoenergian

Uutinen 29.12.2016

FastPartner Oy:n toimistokiinteistö Sätesdalen 2:ssa Ruotsin Kistassa lämmitetään ja viilennetään keväästä 2017 eteenpäin Advenin palveluna tuottamalla, uusiutuvalla geoenergialla.

 

Pysy mukana energia- ja vesiratkaisujen kehityksessä!

Tilaa Advenin uutiskirje