Adven on allekirjoittanut sopimuksen paikallisen kaukolämpöverkon (Bio MegaWatt) ostosta eteläisessä Ruotsissa

Adven allekirjoitti syyskuussa sopimuksen paikallisen kaukolämpötoimija Bio MegaWattin ostosta Sösdalassa, eteläisessä Ruotsissa. Verkon alueella on merkittävää kasvupotentiaalia ja laajennuksen kautta tavoitteena on kehittää toimintaa kunnassa.  

”Kaukolämpöverkko Sösdalassa on rakennettu 2010-luvun aikana ja lämmityksen pääpolttoaineena käytetään biomassaa. Tällä hetkellä asiakkaina on suurempia kiinteistöjä, mutta joukossa on myös yksittäisiä kotitalouksia, kertoo Adven Ruotsin kaukolämpöliiketoiminnasta vastaava, Håkan Andersson.

”Aikaisempi omistaja on tehnyt todella hyvää työtä kaukolämpöverkon rakentamisessa ja jatkamme tätä työtä ympäristöystävällisen ja turvallisen lämmön jakelijana. Tavoitteena on myös laajentaa toimintaa kunnassa ja saada lisää kiinteistöjä kaukolämmön piiriin. Advenilla on toimintaa ympäri Ruotsia, mutta tämä on ensimmäinen aluevaltaus Skånen alueella, sanoo Adven Ruotsin maajohtaja Ilkka Niiranen.

”Advenilla on tarvittavaa osaamista ja kokemusta, joten siirrämme luottavaisin mielin toiminnan ylläpidon ja kehittämisen heille. Adven tulee toimittamaan ympäristöystävällistä lämpöä asiakkaille, mikä on tärkeää, sillä kaukolämmön hyödyntäminen on merkittävä ympäristöprojekti kunnassa”, korostaa Bio MegaWattin edustaja, Christer Ericsson.

Lisätietoa:

VD Adven Värme, Håkan Andersson, 070-248 56 93, hakan.andersson@adven.com

CEO Adven Sverige, Ilkka Niiranen, 072-722 55 80, ilkka.niiranen@adven.com

Share