Advenin pääkonttori siirtyy uusiin, hiilineutraaleihin tiloihin

Advenin pääkonttori Vantaalla muuttaa täysin uusiin, energian käytöltään hiilineutraaleihin tiloihin lokakuun alusta alkaen. Yhtiön henkilöstömäärä on kasvanut liikevaihdon kasvun vauhdittamana, joten lisää tilaa tarvittiin. Lisäksi kiinteistön ympäristömyötäisyys sekä tilojen tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin työnteon muotoihin painoivat vaakakupissa valintaa tehtäessä.  

Uusi pääkonttori sijaitsee Aviapoliksen juna-aseman vieressä, Aviabulevardi II-toimistorakennuksessa (Karhumäenkuja 2, 01530 Vantaa). Advenille on suunniteltu täysin uudet, noin. 1200 neliön avarat ja yhtenäiset tilat, jotka tarjoavat hyvät edellytykset monimuotoiseen työntekoon. Tilojen sydämessä sijaitsee myös ensiluokkainen keskusvalvomo, josta tarkkaillaan ympäri Suomen sijaitsevien yli 100 laitoksen toimintaa 24/7. 

Adven on kasvanut viime vuosina ripeällä tahdilla: vuonna 2017 Adven konsernin liikevaihto kasvoi 13 prosenttia ja viime vuonna vauhti kiihtyi 30 prosenttiin. Henkilöstömäärä (headcount) on kasvanut viimeisen kahden vuoden (8/2017 – 8/2019) aikana kokonaisuudessaan 53,6 prosenttia ja Suomessa uusia osaajia on tänä vuonna liittynyt joukkoomme jo 20. Kasvun myötä myös pääkonttorissa tilat alkoivat käydä pieniksi. 

Ympäristömyötäisyys oli tärkeä kriteeri uuden toimitilan valinnassa. Uudella rakennuksella on kansainvälinen LEED sertifikaatti (Leadership in Energy and Environmental Design) ja tilojen lämmitykseen ja viilennykseen käytetään uusiutuvaa geoenergiaa. Energian käytöltään uusi toimitila on hiilineutraali.

 

-   Liikekiinteistöjen omistajat ja kiinteistösijoittajat kiinnittävät tänä päivänä entistä enemmän huomioita kiinteistöjen energiaratkaisujen hiilijalanjälkeen ja elinkaarikustannuksiin. Me Advenilla haluamme myös tehdä kestäviä valintoja ja tähän lukeutuvat myös uudet toimitilat, Advenin liiketoimintajohtaja Timo Koljonen. 

Uudet tilat mahdollistivat Advenin päämääriä tukevan tilasuunnittelun, jossa on keskiössä huippuosaajien välinen yhteistyö ja jatkuva kehittyminen. Tiloissa on mahdollista tehdä entistä joustavammin valintoja omien työskentelytapojen mukaan. Pääkonttorin työntekijät osallistuivat aktiivisesti uusien tilojen suunnitteluun, joka toteutettiin yhteistyössä Kinnarpsin kanssa.

Katso myös:

Adven yrityksenä

Ura Advenilla

Share