Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme huoltomestaria vahvistamaan Uudenmaan alueen tiimiä

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä käyttöalueesta sekä automaatio- ja valvomotoiminnoista. Tuotanto-organisaatiomme työllistää yhteensä noin 120 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta koko Suomen alueella. Työtehtävässäsi huoltomestarina toimit vastuukäyttäjänä yhdessä Riihimäen alueen lämpölaitoksista ja vastaat itsenäisesti laitoksen käytöstä ja kunnossapidosta. Huoltomestarina suunnittelet useamman laitoksen vuosihuollot, kehität laitosten käyttöä ja kunnossapitoa, avustat viranomaisyhteistyössä ja toimit tarvittaessa tuotantopäällikön sijaisena.

Menestyäksesi tässä tehtävässä

Tehtävä edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta lämpö- tai voimalaitosten käytön tai kunnossapidon tehtävistä, perustietoja sähkö- ja automaatiotekniikasta, ajokorttia ja asumista noin 50 km säteellä Riihimäeltä. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta siihen sisältyy myös päivystystä sekä hälytyskäyntejä normaalin työajan ulkopuolella. Lisäksi toivomme sinulta:

  • Sitoutumista turvalliseen ja asiakaskeskeiseen työskentelyyn
  • Itsenäistä ja toimeliasta otetta, sekä asioihin tarttumista ratkaisukeskeisesti
  • Tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa esim. sähkö-, instrumentti-, prosessi- tai kunnossapitoalalta. Erityiseksi eduksi katsomme energiatekniikan insinööritutkinnon, mutta se ei ole ehdoton edellytys.
  • Joustavuutta työaikojen suhteen

Lupaamme sinulle

  • Itsenäisen työnkuvan, missä saat vastuuta, vapautta ja muun organisaation tukea sopivasti
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi työn kautta sekä opiskelemalla
  • Viihtyisän työyhteisön, missä käytössä ovat ajanmukaiset työkalut
  • Työn kansainvälisessä yrityksessä, jossa haastamme sinua monipuolisilla ja vaihtelevilla työtehtävillä

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.11.2019 mennessä:

Hae tehtävää tästä

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessin, otathan yhteyttä tuotantopäällikkö Marko Metsävainioon (p. 040 868 4022) arkisin klo. 8-9 välillä.

Ura Advenilla

Advenista lisää yrityksenä

Share