Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää vahvistamaan Itä-Suomen alueen tiimiä

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä käyttöalueesta sekä automaatio- ja valvomotoiminnoista. Tuotanto-organisaatiomme työllistää yhteensä noin 120 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta koko Suomen alueella. Työtehtävässäsi lämpölaitoskäyttäjänä vastaat itsenäisesti Advenin Pankakosken energialaitoksen käyttö-, kunnossapito- ja päivystystehtävistä osana Itä-Suomen alueen tuotanto-organisaatiota. Tehtävässäsi osallistut myös laitoksen vuosihuoltoihin. Asemapaikkasi on Pankakosken laitoksella ja raportoit tehtävässäsi alueen tuotantopäällikölle.

Toivomme sinulta

  • Sitoutumista turvalliseen ja asiakaskeskeiseen työskentelyyn
  • Tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa
  • Kattilatekniikan, prosessi-, sähkö-, automaatio- tai muun teknillisen alan kokemusta sekä pätevyyttä energia-alalta esimerkiksi höyryn, lämmön tai kylmän tuotannosta
  • Ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • Joustavuutta ja valmiutta vuorotyön tekemiseen

Katsomme eduksi myös Metso DNA -prosessinohjausjärjestelmän tuntemuksen.

Lupaamme sinulle

Tässä tehtävässä lupaamme sinulle itsenäisen työnkuvan sekä vastuuta, vapautta ja muun organisaation tukea sopivasti. Saat myös mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi työn kautta sekä opiskelemalla. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vauhdikkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa sinua haastetaan monipuolisilla ja vaihtelevilla tehtävillä.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.11.2019 mennessä:

Hae tehtävää tästä

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessin, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Tapani Parkkoseen (p. 050 441 4364) tiistaina 12.11. tai torstaina 14.11. klo 14-16.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Ura Advenilla

Adven yrityksenä

 

 

 

 

Share