Haluatko kehittyä huippumyyjäksi energia-alalla? Omaatko teknisen koulutuksen ja liiketoimintaymmärrystä? Liity nyt nopeasti kasvavaan joukkoomme! Yhteistyössä Academic Workin kanssa etsimme Vantaan pääkonttorille

Myynnin kehitysinsinööriä

Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisissa tehtävissä myyntipäälliköiden tukena. Toimenkuvaasi kuuluu yritys-casejen rakentaminen asiakkaan tarpeet tunnistaen. Tarjoat innovatiivisia ratkaisuja kustannusten ja taloudellisten mallien rakentamiseen. Työssäsi toimit asiakasrajapinnassa ja tehtäviisi kuuluu liideistä ja asiakassuhteista huolehtiminen sekä tapaamisten sopiminen ja dokumentointi. Koordinoit sisäisiä myyntiprosesseja ja asiakassuhteiden kehityshankkeita, huolehdit niiden toimeenpanosta sekä teet asiakasratkaisuihin ja markkinoihin liittyviä analyysejä.

Asiakkaat toimivat eri teollisuuden aloilla ja työ sisältää myös matkustamista. Tulet työllistymään osaksi energistä tiimiä, joka tarjoaa positiivisen työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Lue lisää työpaikasta ja jätä hakemuksesi tästä

 

Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work. Kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää heille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

Share
Bonsky