FastPartner Ruotsin Kistassa valitsi uusiutuvan geoenergian

FastPartner Oy:n toimistokiinteistö Sätesdalen 2:ssa Ruotsin Kistassa lämmitetään ja viilennetään keväästä 2017 eteenpäin Advenin palveluna tuottamalla, uusiutuvalla geoenergialla.

Ympäristökysymykset ovat merkittävässä roolissa prioriteetti FastPartner Oy:ssä ja yritys on asettanut systemaattisia pitkäntähtäimen tavoitteita tällä alueella. Kun nykyinen viilennysmenetelmä Sätesdalen 2 -kiinteisössä piti vaihtaa, FastPartner päätti tarkastella kiinteistön lämmitys- ja viilennysratkaisuja kokonaisvaltaisesti. Valitsemalla Advenin geoenergian palvelutoimittajaksi FastPartner pystyy vähentämään primaarienergian tarvettaan jopa 70 prosenttia. Tämän ansiosta kiinteistölle voidaan tulevaisuudessa hakea ympäristösertifiointia.

”FastPartnerille vastuullisuus tarkoittaa sitä että ohjaamme toimintojamme tulevaisuuden näkökulmasta. Advenin tuottaman geoenergiapalvelun avulla voimme optimoida kiinteistömme energianhallintaa. Samalla me voimme jatkaa kiinteistöjemme ympäristömyönteistä kehittämistä, sanoo Jenny Tallskog, FastPartnerin aluejohtaja.

”Tämä on kuudes toimistokiinteistö Kistassa, johon toimitamme geoenergiaratkaisun palveluna. Tämä on jälleen mahdollisuus osoittaa, että konseptimme on toimiva ratkaisu kiinteistönomistajille – vihreää lämmitys- ja viilennysteknologiaa ilman asiakkaan omaa investointia tai resursointia, sanoo Jonas Häggqvist Adven Ruotsin toimitusjohtaja.

Geoenergiatoteutuksen rakennustyöt alkavat syksyn aikana ja lämmitys- ja viilennystoimitus keväällä 2017.  

Lisätietoja

Adven AB
Jonas Häggqvist, toimitusjohtaja, puh. +46 70 53 170 17

Share