Hanna Summa on nimitetty Adven-konsernin henkilöstöjohtajaksi (SVP, Human Resources, Adven Group)

Hanna Summa (KM) on nimitetty SVP, Human Resources -tehtävään Adven-konsernissa. Hanna Summa vastaa konsernin henkilöstöstrategian ja sen toimenpiteiden jatkuvuudesta ja edelleen kehittämisestä.

Yksi Advenin kolmesta keskeisistä prioriteeteista on kyvykkyyksien kehittäminen. Yhtiön päämääränä on olla maailman paras Energy as a Service® -ratkaisujen tuottamisessa teollisuudelle ja kiinteistöille. Hanna Summan nimitys tukee vahvasti tämän tavoitteen saavuttamista. Uudessa tehtävässään Hanna Summa jatkaa yhtiön henkilöstöstrategian edelleen kehittämistä ja strategiaan kytkeytyvien toimenpiteiden kuten osaamisen kehittämisen, Adven Academy -koulutusohjelman, työnantajamielikuvan ja kriittisen osaamisen rekrytointien vauhdittamista.

-    Tämä on uusi tehtävä yrityksessämme. Tähän asti Suomen henkilöstöjohtaja on vastannut lisäksi myös konsernin henkilöstöhallinnon tehtävistä. Nyt olemme paitsi kasvaneet kansainvälisesti, mutta ennen kaikkea olemme asettaneet itsellemme merkittäviä kyvykkyyksien kehittämiseen tähtääviä tavoitteita. Näistä syistä halusimme panostaa HR-toimeen ja luoda uuden konsernin henkilöstöjohtamisen kehittämiseen keskittyvän tehtävän, kertoo Jyrki Vainionpää, Adven-konsernin toimitusjohtaja.

Hanna Summa tulee Advenille AFRY:lta, jossa hän on viimeksi toiminut tehtävässä VP, Head of HR Transformation and Digitalization. Sitä ennen Hanna on työskennellyt Pöyry-konsernissa useissa henkilöstöhallinnon johtotehtävissä, viimeksi SVP, Global Head of HR -tehtävässä.

-    Hanna Summan asenne, motivaatio ja kokemus vakuuttivat minut siitä, että olemme löytäneemme mahtavan ehdokkaan. Olen erittäin iloinen siitä, että Hanna liittyy tiimimme. Kun viemme henkilöstöjohtamisen uudelle tasolle, Hannan kokemus on erittäin arvokasta: hän johti HR funktiota globaalissa organisaatiossa, joka toimii yli 40 maassa ja jossa työskentelee tuhansia asiantuntijoita, Vainionpää jatkaa.

Hanna Summa on aloittanut tehtävässään Advenilla toukokuun alussa ja hän raportoi Jyrki Vainionpäälle. Hän kuuluu myös Adven-konsernin johtoryhmään.

-    Olen iloinen ja ylpeä uudesta roolistani yhtiössä, joka tarjoaa asiakkailleen kestäviä energiaratkaisuja, joista hyötyvät sekä yritykset, yhteisöt että ympäristö. Henkilöstö ja kyvykkyyksien kehittäminen ovat keskeisessä roolissa Advenin kasvun ja menestyksen mahdollistajina tulevaisuudessa. Olen innoissani tilaisuudesta luotsata Advenin henkilöstöstrategiaa ja luoda yrityskulttuuria, joka tähtää jatkuvaan kehittymiseen ja tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden vaikuttaa ja edellytykset parhaan asiakaskokemuksen luomiseen, Hanna Summa sanoo.


Adven yrityksenä

Share