Jyrki Vainionpää Advenin uudeksi toimitusjohtajaksi

Adven Group Oy:n toimitusjohtajana aloittaa elokuussa 2018 Jyrki Vainionpää. Vainionpää siirtyy tehtävään Vapo Oy:n varatoimitus-johtajan paikalta. Advenin nykyinen toimitusjohtaja Matti Viljo jää eläkkeelle vuoden 2018 syyskuussa.

”Haluan jo nyt esittää kiitokseni Matti Viljolle erittäin hyvin tehdystä työstä. Hän on rakentanut Advenista vahvan, tehokkaan ja kasvuhakuisen organisaation. Matin siirtyessä eläkkeelle hallitus päätyi perusteellisen hakuprosessin jälkeen valitsemaan Jyrki Vainionpään uudeksi toimitusjohtajaksi”, sanoo Advenin hallituksen puheenjohtaja Aappo Kontu.

KTM, CFA Jyrki Vainionpää (41) on toiminut lokakuusta 2016 lähtien Vapo Oy:n varatoimitusjohtajana. Tultuaan Vapo Oy:n palvelukseen vuonna 2011, hän toimi ensin yhtiön talousjohtajana ja sen jälkeen operatiivisena johtajana, kunnes siirtyi nykyiseen tehtäväänsä. Aiemmin Jyrki on toiminut mm. Nokian, Dresdner Kleinwortin ja McKinseyn palveluksessa.

”Adven on viime vuosien aikana kasvanut merkittäväksi energia-alan toimijaksi Pohjoismaissa ja Baltiassa. Odotamme tämän positiivisen kehityksen jatkuvan lähivuosina strategiamme mukaisesti. Jyrki tuo Adveniin toimialaosaamista ja visionääristä johtamista, joita tarvitsemme strategiamme toteuttamiseen. Uskon, että Jyrki vie yhdessä kaikkien advenilaisten kanssa yrityksen seuraavalle tasolle lähivuosien aikana”, Kontu toteaa.

 

Lisätietoa:

Aappo Kontu

Adven Group, Hallituksen puheenjohtaja

aappo.kontu@gmail.com

puh. 044 425 2210

 

Share