Petri Miettinen aloittaa Advenin tuotantojohtajana Suomessa

Petri Miettinen (KTM) aloittaa Adven Suomen tuotantojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 7.11.2019 alkaen. Miettinen on aiemmin työskennellyt Tikkurila-konsernissa operaatioista ja ostoista vastaavana johtajana ja on kuulunut Tikkurila-konsernin johtoryhmään. Tätä ennen hän on työskennellyt ABB:lla hankinta- ja logistiikkajohtajana.

 

-    Vastuullisuuden merkitys tulee korostumaan liiketoiminnassa koko ajan enemmän ja Advenissa minua erityisesti kiehtoo sen ympäristöystävällinen ja asiakaslähtöinen liiketoimintamalli sekä yrityksen arvot. On todella hienoa liittyä energiseen ja ammattitaitoiseen organisaatioon. Yrityksellä on erinomainen kasvupotentiaali, ja uskon että osaamisellani sekä kokemuksellani kykenen tukemaan strategisten tavoitteiden saavuttamisessa, Miettinen sanoo.

-    Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Petrin tiimimme. Hänen vahva operaatioiden johtamiskokemus kehittää meitä varmasti vielä eteenpäin ja tätä kautta pystymme parantamaan toimintaamme ja luomaan lisäarvoa asiakkaillemme, Adven Suomen maajohtaja Ville Heikkinen toteaa.

 

Adven yrityksenä

Ajankohtaista

Share