Ville Heikkinen on Adven Suomen uusi maajohtaja

DI Ville Heikkinen (37) on aloittanut Adven Suomen maajohtajana 10.1.2019. Ville tulee Adveniin Vaposta, jossa hän on vastannut Energiatuottajat -liiketoimintayksiköstä Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Aiemmin Ville on toiminut mm. Vapon Pohjoisen alueen johtajana, tehtaanjohtajana pakkausmateriaaleja valmistavan Corenson Porin tehtaalla sekä Stora Ensolla mm. paperikoneen ja arkittamon vetäjänä.

”On todella hienoa saada vetovastuu Advenin Suomen liiketoiminnoista. Uskon, että työkokemukseni antaa hyvät valmiudet liiketoiminnan edelleen kehittämiselle yhdessä asiakkaiden ja tiimini kanssa. Tulevien viikkojen aikana tarkoitukseni on tavata asiakkaita, kumppaneita ja omaa organisaatiota ja muodostaa käsitys siitä, missä olemme menossa ja mihin kohtaan haluamme vielä panostaa.”

”Olen todella iloinen siitä, että Ville päätti tulla mukaan Advenin tiimiin. Uskon, että Villen prosessiteollisuustausta ja kokemukset merkittävien B2B-asiakkuuksien hoitamisesta auttavat häntä luomaan kasvua ja lisäarvoa asiakkaillemme”, Adven Groupin toimitusjohtaja Jyrki Vainionpää sanoo.

 

Katso myös:

Esko Aho Advenin hallituksen puheenjohtajaksi

 

Adven yrityksenä       

Myynnin yhteyshenkilöt

Share